57

Анонимен

преди 6 месеца

Незнам какви управленски умения има Бербатов, но знам какъв е Петър Величков и не е добре да има власт в ръцете. Щеше да е хубаво и двамата да останат на протеста, а не да се крият зад разни публикации и интервюта. 🙂🙂🙂

56

Анонимен

преди 6 месеца

СДВР, БФС и УЕФА спретнаха прекрасен номер на нормалните хора, които обичат футбола. Знам че ви се иска да ги мразите, но вижте какво направиха. Спряха хората да не ходят на стадиона и да изразят мнението. Събраха ги на улицата, където агитките могат да носят всякакви бомби и да правят поразии. Полицията щурмува и агресорите бягат. Нормалните хора, които не избяха им бяха сцепени главите. Подъл номер на полицията и техните съюзници наркомани - агитките.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Феновете прекалено дълго търпяха мафията в БФС

54

Анонимен

преди 6 месеца

Бербатов е алчна перука и иска да седне на стола на Голямата перука

53

Сглобката 3.0

преди 6 месеца

Много организиарно всичко..И ексцесиите, и заснемането им и полицейските действия. Берба с кой играе? Всички изведнъж много фокусирани и ангажирани да махат настоящите некадърници от БФС.Да не забравяме, че навсякдъе трябва да се произведат сътресения, тук може да почнем с футболните безредици, организиран хаус. Кой знае...?

52

Охохохох

преди 6 месеца

Бербо ,брат ти направи снощи як оборот с "белото" ,с което захранихте истерясалите шимпанзете от агитките

51

Анонимен

преди 6 месеца

Бербатов е най-мекото байно от всички! Внимавайте с него! Прави се на достоен човек, но всъщност е 100% лeке. Който го знае в ежедневието какво прави ще потвърди. Страхотен футболист беше, но сега не бива да расте в кариерата. Няма да е по-различен от перуката.

50

дада

преди 6 месеца

тоз е най-големия виновник за всичко , той беше човека който заведе децата да хвърлят камъни по централата на бфс ако не помните........случаено

49

Много ясно

преди 6 месеца

Спорта няма нищо общо с тези т.нар. "протести". Това е повод за група *** да се съберат, да усетят стадното чувство и да трошат.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Кво обединение видя бе - някакви чупят града, палят коли, къртят огради - това ли ти е обединението, да те... в мухлясалия фейс

47

Darko

преди 6 месеца

Вън перуката, гуглата сливенският ром, емчо неграмотният ВЪН! Много сладка тая баница и нито са виновни за нещо, нито нещо са направили за футбола. Митко ти ще си новият президент! Така е решил българският народ.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Аз видях безпрецедентно насилие. Ако нямаше насилие тогава може да говорим че има обединение за нещо смислено.

45

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Миче, проблема е използването на агитките като армии за простотия.

44

Бербатов се изложи

преди 6 месеца

Много лошо се самонаказа Митко-срамно е задето направи така, че един уж мирен протест да се *** в подобни изстъпления!!! И вероятно сте го подготвяли от месеци това нещо, защото си личеше хореографията!! Неслучайно се предполагаше и от УЕФА какво ще се случи!! Подобни мизерии не биха се случили ако ти и Стилиян бяхте също на протеста заедно с феновете!!!! СРАМ Митко, голям срам!! Не знам с какви очи искаш поста на шеф на БФС-след като дори един протест не може да организираш!!

43

W до 39

преди 6 месеца

Не защитавам и никога няма да защитавам Перукан. Просто силно се съмнявам, че и Димитър Бербатов има нужните качества за този пост. Те и златните футболяги така дойдоха - любимци на народа, много по-добре ще е отколкото Славков....и също въобще не бяха подготвени. Резултатите ги знаем!

42

az

преди 6 месеца

До ЦСКА София Явно наистина е имало безпрецедентно обединение между "фенове" на Левски и ЦСКА. По-точно - псевдо фенове! И целта е била - да извършат погроми и вандалщина! Новия кмет можеше поне формално да забрани този протест - всички бяха предварително наясно до къде ще доведе! Но и него (както и кметовете на Пловдив и Кърджали) не му пука и не иска да взема трудни, непопулярни, решения.

41

Анонимен

преди 6 месеца

ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ПИЯНИЦИТЕ ОТ АГИТКИТЕ КАК ТРОШАТ СОФИЯ ЗА ДА СНАШЕВ ШЕФ

40

Анонимен

преди 6 месеца

ЗАТВОР ЗА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ ОРГАНИЗАТОРА НА ПОГРОМИ!

39

BONZO

преди 6 месеца

Смяната на ръководното котило на БФС е неизбежно вече.Фенове и клубове! Не допускайте да се случи същото дежа вю със следващите "легенди" Бербатов, Петров и компания за следващите 20 години!

38

Анонимен

преди 6 месеца

ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ БЕРБАТОВ ПЛАЩА НА ХУЛИГАНИТЕ