39

Смел Гибсов

преди 5 месеца

МОята любов към вас е кяфява и с аромат, бих ви прегръщал всеки ден докато сте живи . ...

38

Смел Гибсов

преди 5 месеца

Нали беше без публика ве , а да питам аз вий чий го държахте там а ? точно вие нямахте право да сте там продажници такива ...

37

Иван

преди 5 месеца

България е пълна джунгла и това което се случи не е нормално, но чувството за безнаказаност води точно до тази агресия и престъпност.

36

Георги Христов

преди 5 месеца

Не съжалявайте, мили момчета.......

35

Траян

преди 5 месеца

Където и да се беше играл мача, щеше да има протест. Жалко. Радвахме им се като футболисти. Като баровци на БФС СТАНАХА ЗА РЕЗИЛ. Жалко

34

Атанас

преди 5 месеца

Чичко тревичко се е скрил в миша дупка.Тоя *** ...нямаше смелостта и доблестта да се покаже.А вие всички слуги се показахте с цялата си наглост на трибуните ....Оставки на цялото ръководство Смешници

33

Анонимен

преди 5 месеца

Или подават оставка и проблеми никаквои - мача си е в София и с публика . Интересно ми на каква база се натискат натея места - състоянието на футбола е плачевно , не могат една футболна среща да организират , с какво точно са заслужили тези заплатки (които идват от нашите данъци)

32

Смел Гибсов

преди 5 месеца

Ами вие сте виновни за тая лай.ярщина която стана в София ве БФС пияно...

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 месеца

ЕТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО МНЕНИЕ. ТРЯБВАШЕ МАЧЪТ ДА Е ИЗВЪН СОФИЯ. НАЙ-ДОБРЕ В ЧЕПЕЛАРЕ И ПЪТИЩАТА ДА СА БЛОКИРАНИ ЗА АГИТКИТЕ.

30

Сава Томов

преди 5 месеца

Няма какво да съжалявате, подайте си оставките, ясно е, че не ставате, нямате ли поне капчица достойнство?

29

Е, пак ли?

преди 5 месеца

Пак ли не знаете защо е? Как така само вие не разбрахте? Дори и да е вярно, дори и да не сте разбрали то тогава просто ви приемам за хора с лоботомия и пак не ви е там мястото!

28

Фен

преди 5 месеца

Ей ***....Всички бяхте на трибуната...С цялата си наглост и безочие. Смешници никой не ви иска....Оставка....Вън ....А тоя със средния пръст....Наглец...Вън Вън Оставки за цялото нагло държане

27

Анонимен

преди 5 месеца

подавайте оставка и всичко ще се нормализира

26

Анонимен

преди 5 месеца

Много странно да има протести при 21 загуби на отбора който ръководиш(Националния Отбор) за 2 години и 7 победи на Гибралтар, Лихтенщайн и една на Кипър и 13 равни мача. Абсурдно е. А още по-абсурдно е да има протест след изключване на 148 отбора от БФС. И аз се чудя. Не мога да разбера.

25

...

преди 5 месеца

Съжаляваш, ама оставка не даваш. Много добре знаете, че всичко е заради вас, не се правете на ощипани моми. Такава наглост няма.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Алкохола и дрогата им е увредила кратуните, които и без това по приницип са празни и другото което се видя, в тази държава вече всичко е разделено и всеки работи сам за себе си, нито кмет, нито МВР нито БФС са помислили какво ще се случи!

23

Зрител

преди 5 месеца

Този не знаел...., онзи не разбирал, трети се удил защо..... Тогава аз съм виновен и всичко знам........ Като не могат , да си вървят.Стига вече. Утре ще се случи още по-лоша ситуация с жертви към гробници....

22

Анонимен

преди 5 месеца

Мача трябваше да е с публика. Като се затвори входа на стадиона стана по-лошо. 4000 зрители на 40 хиляден стадион много по-лесно се контролират от колкото из малките улички. Освен това се проверяват на входа, на улицата пак може да се проверяват но само в началото, после като се събере много народ и се внасят забранени неща.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Фашисти готвят убийството на Данчо Лечков, Боби Михайлов и Гонзо.Боби да сезира Уефа и Фифа.В България фашизмът превзе футбола.

20

Капризников

преди 5 месеца

Противни личности,лишени от всякаква култура,са образували кълбо от свински необработени черва.Този с цвят на брикет,се извинява на публиката,която с волското си търпение,ги държи още в бастиона на дебелата корупция,БФС.