56

Киев

преди 5 месеца

Полицаи не могат да правят икономика те я само пазят пожарникарите също. Вземете и завършете един ВУЗ без да плащате за да има нормална държава.

55

Емо

преди 6 месеца

До АнонименБиячите на мутрите и мафията, под прикритие на охранителната фирма на ГЕРБ - Делта Гард.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Поне Терзиев частично осъществи мечтата на чичо си Петър Младенов. Поради липса на танкове обаче докара в центъра само водни оръдия.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Няма по-гнусна и безмислена *** от футболните агитки.

52

Да попитам

преди 6 месеца

Тия от Варна, фенове на Черно море ли бяха или на Възраждане ?

51

Кой

преди 6 месеца

Кой докара с автобуси феновете от провинцията? Чак от Варна, 6 ч. път! На тях им е платено за а дойдат!А транспортът го платиха Лойко и Дебелян. Затова са толкова активни напоследък, Посолството да ги махне от Магнитски.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Малко ги биха тези ултраси. Фенове не правят погроми. Какво, полицаите да гледат как палят, хвърлят бомбички и камъни ли. Който прави погроми, си получава заслуженото. А не да се реве: Ама полицаите биели, ще ги бият, разбира се!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Добре ще е пищещите във форума да си отворят очите и да прогледнат, че тези кешешчета не са на никого. Тотално лумпенизираните и полудрогирани фенове на който и да са отбор са сериозна заплаха за всеки от нас. Няма защо да ги славим или да ги приписваме на тоя и на оня. Те понякога и на стадиона минават границата, но извън стадионите нямат пък абсолютно никаква работа. От тях нищо полезно няма какво да се роди. Единственото което раждат е безразсъдство и сляпа обществена омраза. Обществото на нормалноте и интелигентни хора трябва да бъде обединено срещу тая безобразна ***. Подкрепям действият

48

Анонимен

преди 6 месеца

Полицията, като послушна дърта ку-ва изпълни поръчката на престъпната ДС олигархия. Сега искат да свалят Б.Михайлов и хората около него за да прикрият връзките между тази олигархия , ОПГ на Бойко Борисов/доносник Буда/ и собствениците на Литекс и Лудогорец.и огромният им принос за ликвидация на българския футбол.

47

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ-ДПС сега обвиняват Терзиев защо го е позволил, ако не беше разрешил протест щеше да обвиняват, че го е забранил

46

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам как се са се маскирали и как са се бронирали и въоръжили милиционерите, със сигурност са отишли там с нагласата да пребият поне 10 човека.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Заповед от Боко Тиквата беше това. Малки *** от агитките, желаещи да се докажат и долни копои от МВР, 20 години захранвани от Боко и Шиши.Посланието е ясно - "новия кмет не става". Прозрачно е, елементарно е и няма как да мине.Гербопитеците са тоталното дъно.

44

До 38

преди 6 месеца

То тези, които яхнаха протеста преди две години, когато биеха децата зад колоните на МС си легнаха в едно легло с дракона (ББ) да се думкат и в момента се възползват от същите услуги на биячите от Делта гард

43

Анонимен

преди 6 месеца

Единственото интересно нещо на български мач, може да е агитката. Този път се получи много добре. Български лъвове, българи юнаци! Да ни е жив и здрав Боби-то, та да ни радва още дълги години с организацията на подобни зрелища!

42

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ-ДПС трябва да понесат отгворност за организирането на снощния "протест"

41

Анонимен

преди 6 месеца

Уууу, лоши полицаи. Бият добрите хрисими хулиганчета.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Полицията правилно наби герберастките провокатори. Протестът беше заявен като мирен, а не да палят колите по улицата и да чупат и трошат магазини.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Тук чета, че било имало невинни хора в близост до погомите, които били просто така бити. Аз се питам: Тези хора, които си оставят колите в обсега на предполагаемите агитки, които са тръгнали по заведения и паркове в обсега на протеста, с какъв акъл го правят или нарочно са там за провокация? Далеч не приемам всякакво насилие, но софийските изстъпления, включително политически, включително с умишлено носена слама за палеж при тях, са предвидими .

38

Анонимен

преди 6 месеца

А къде пак се скри Тикват, главният организатор на погрома ?

37

Анонимен

преди 6 месеца

Погромите покрай футбола го няма покрай "Лудогорец" например. Но винаги са налице при ЦСКА наоример. Рибата се вмирисва откъм главата. Има си организатори вероятно, вероятно с някакви ползи. Не е приемливо обществото да счита футболните погроми за допустими.Организираните погроми са вид престъпни организации, вид организирана престъпност.