91

Анонимен 11

преди 6 месеца

Само може да съжаляваме,че онзи с мустачките ,навремето не си свърши работата до край,сега този геноцид в Газа,нямаше да го има.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Злодеят нетеняху и израел, защо да им вярваме?

89

Анонимен

преди 6 месеца

Военен и хуманитарен престъпник, за който Международният наказателен съд би трябвало да издаде заповед за арест.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Не хиляди цивилни са убити от неизвестен ,,,А хиляди цивилни сме убили ние алчните ,долни евреиски търгаши,преценихме че смърта на цивилни е приемлив фактор стрещу кражбата на още територия.Да се задавите дано ,втори Х.тлер да се пръкне и да ви въздаде по мярка

87

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Хилядите цивилни убити в Газа са жертва, която и Хамас и Израел са готови да приемат.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Немците и японците също бяха колективно наказани през всв от англичани, руснаци и американци. Сега да ми говорят за хуманизъм, при положение че така спечелиха война? Сринаха дрезден, Берлин, Хирошима, Нагазаки. Що за лицемерие.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Правилно си се изразил - представители. Хамас представляват газа. Като власт, манталитет, парламент, институции, всичко. Избрани са от населението там преди 20 години и не е имало други. Повтаря се старата грозна истина, че заради избраните от тях управляващи, населението страда. Нашите 'хамас' така обявиха война на Британия, сащ и СССР едновременно през 44' и ни бомбиха, а народът го отнесе

84

Анонимен

преди 6 месеца

До Палестинец=Терорист - Истинският Бог не харесва омразата. Ти не знам за кой Бог пишеш. Явно за някой друг.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Значи Израел официално признава за 1200 убити цивилни. Странно съвпадение. Нали и Хамас убиха горе-долу толкова. Интересното е друго. Когато Хамас убие 1200 цивилни целият свят крещи "тероризъм" и има право. Така е. Тероризъм е. Когато Израел убие 1200 цивилни не говорим ли отново за тероризъм? Доскоро Израел ми изглеждаха като по-цивилизовани и по-разумни. Вече не съм убеден, че е така. Да погнеш цял един народ само заради някои негови представители за мен лично е показател за първобитност.

82

Палестинец=Терорист

преди 6 месеца

За разлика от нечестивите безбожни нации като ислямските араби и ООН про-терористи които незаконно узакониха финансират с милиони подкупи за престъпления измамния престъпен съюз Палестинска власт на много ислямски терористични групи от Иран Сирия Египет Ливан и др. от корумпирани масови убийци и окупираха незаконно 80% от святата и 1! земя на Израел в полза на арабските терористи, 1! Истински Бог на Израел е праведен Съдия и ще осъди само антиСемитите за умишлени престъпления срещу Израел!

81

Истина

преди 6 месеца

Палестински народ изобщо няма, а това са ислямски арабски терористи, нелегални окупатори на 1! Земя обещана и дадена от Бог само на еврейския народ за вечно наследство с независима държава Израел след победа над ислямските през 1948, освободена с целата Юдея и Самария и столица Ерусалим през 1967 с победа над всички ислямски терористични съседи агресори през 6 дневна война. Т.е. ислямските арабски (Палестинци и Йорданци)са нелегални окупатори и врагове на Бог както е явно по дяволските им дела.

80

Съдът Ви наближава

преди 6 месеца

Ционистки из роди! Кръвта на убитите невинни деца вика към Създателя!

79

Щерю

преди 6 месеца

Не трагедия - това е античовешки юдео-ционизъм! И добре, че този път целия свят видя какъв звяр жесток е "богоизбрания" Израел...

78

Анализатор

преди 6 месеца

От създаването на исляма от Мохамед-от тогава исляма иска да завладее целият тогавашен свят-безбройни са Визнтийско -Арбските битки,а обсадите на Константинопол нямат брой-та ако имаха възможносста щяха да ни избиват -например Балканският Полуостров е техен 500 години,Унгария пада за 150 години.

77

Анонимен

преди 6 месеца

Гледах покъртителен френски репортаж с бивш джихадист от Хамас, избягал от Газа в..Израел. Обясняваше как родителите му убили 12г. му сестра, защото излязла без разрешение и го пратили в джамия на обучение. Слагали са го с други деца в гроб, докато четат корана, за да свиква че трябва да умре при атентат. Целували са насила трупове на убити джихадисти, за да ги подготвят да умрат, убивайки неверник. Каза: ние ценим смъртта, едва тук разбрах, че хората всъщност ценят живота.

76

Анонимен

преди 6 месеца

ООН. Моше от израелската делегация държи дълга реч: 'Преди 3000 години, когато Мойсей извел нашите хора от египетската пустиня, сме спрели да се изкъпем в река Йордан. Дошли палестинците и ни откраднали дрехите'. Става палестинската делегация бясна и почва да вика: 'Долни еврейски лъжи, ние въобще не сме били там тогава'. И Моше казва: 'Абе аз с това смятай да започна'.. :)

75

Анонимен

преди 6 месеца

От създаването си през 69', палестинците не спират да нападат Израел. Казваш да гледам картата - ами гледам я, Газа е Египет, западния бряг е Йордания. Няма такава държава и такова племе преди 69', все араби са. Башибозукът на арабите всъщност. Нито Египет, нито Йордания си ги искат обратно, защо ли?

74

Анонимен

преди 6 месеца

Газа нападна и изби израелски жени и деца, Израел нападна Газа и изби арабски жени и деца. И двете страни нахлуха в чужда територия. Откъдето и да го погледнеш, си е война. Двете най-крайни държави в Европа след ВСВ, Германия и Франция, просто бяха принудени да управляват индустрията си съвместно, за да не могат да се въоръжават. Не знам дали е приложимо в близкия изток, тия са две противоположни религии. Би било хубаво да се направи някакъв план Маршал за възстановяването им след войната.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Това ако беше в украйна да са уревали маалата новинарите ни !

72

Анонимен

преди 6 месеца

тежка шизпфрения и наглост