52

Анонимен

преди 5 месеца

Кой да предположи, че това ще е лицето на евроатлантизма в края на 2023 г...

51

Вьзмутен

преди 5 месеца

Всяка трета статия за пеевски този ли стана най важният човек в дьржавата в списька за корупция на сащ - напускам , явно тук никога нищо няма да е нормално като в белите дьржави

50

Вьзмутен

преди 5 месеца

Пеотестирах срещу пеевски и борисов и ще бьда радостен пп , да излезе от тази срамна клалицияПредадохте избирателите си за власт и пари

49

Анонимен

преди 5 месеца

Дали тези, които ги поставят, могат да ги пишат?

48

Абе

преди 5 месеца

Защо няма протести срещу премиера Пеевски. Едно време бяха даста активни. С месеци протестираха.

47

Алооо ГЕРБ и ДПС

преди 5 месеца

Едно бърза премахване на дерогацията ще предизвика скок на горивата и инфлация!

46

Разумен

преди 5 месеца

Шиши ли командва вече ГЕРБ, че каквото каже, Боко изпълнява. Мафията се завръща с пълна сила, не че си е отивала. Май пак ще има протести. Дебелянчо стига е повтарял , че са евроатлантици л, това е лъжа! Поведението им показва точно обратното.

45

Шантажорите

преди 5 месеца

Ако са умни ПП-ДБ не трябва да се подават на евтини шантажи. Айде да видим как в петък ГЕРБ ще свалят правителството , как и с кого ще сформират след това ново правителство и ако не как ще предадат отново властта на Радев. Но от тук нататък трябва да е пределно ясно , че никакви реформи, камо ли конституционни, могат да бъдат правени с тези ***.

44

Обективен

преди 5 месеца

Имам чувството,че освен ДПС , Шиши спонсорира и този новинарски сайт - непрекъснато новини какво казал Шиши,какво направил Шиши.... И статиите все положителни. ..... Я пуснете търсачката с имената Момчил Мондешки , Тони Подеста , Георги Самуилов..... Ще ви излязат интересни статии в които фигурира Шиши.

43

Баба чичолина

преди 5 месеца

Магнитски

42

Анонимен

преди 5 месеца

Това, което правят съдружниците Пеевски и Б Борисов са отчаяни ходове на удавници. И двамата са изключително зависими от Путин. Той може да ги унищожи политически с компромати буквално на секундата. Двамцата го знаят много добре. Търсят спасение като заемат позата на евроатлантици. Така препоръчва и адвокатската кантора, която Пеевски е наел в Щатите да го размагнитизира. Путин обаче подигравателно натиска. И какво успяха да измислят. Правейки се на отчаяни евроатлантици да съборят правителството за да дойде Путин на власт в България през Радев.

41

Предположение

преди 5 месеца

Този, който заплашва не е Пеевски. Заплашва новия лидер на ДПС - Сокола!.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Ок

39

Миш-маш

преди 5 месеца

Накратко, да обобщим. Пеевски се бори с Лукойл и Русия като иска да докара Радев на власт, който е проруски настроен. Остава да видим и на практика кой командва в ГЕРБ, дали е Доган?

38

Дядката

преди 5 месеца

Тоя тлъст момък драпа да се хареса на чичо Сам и да му смъкне санкцията Магнитски!дали ще успее ?Надали , но кой да му каже да не се закача с най-силната държава в момента - Русия!Все едно да целуваш лъвица , риска огромен , удоволствие липсва!По така е , голяма глава ,но празна!

37

Проблемът е ...

преди 5 месеца

Поредната маскирана хибридна атака на Кремъл чрез Шиши и Боко , маскирана като "евроатлантизъм".

36

Пффф

преди 5 месеца

Шиши и евроатлантик, Евроатлантик по скалата на Магнитски ли бре?!

35

Позор!

преди 5 месеца

От изказването му и от поведението на ГЕРБ се вижда, че са подчинени на Пеевски и ДПС.

34

Г557дт

преди 5 месеца

Шиши и мафиотската структура ДПС са никои , че да поставя условия и да сваля правителството.

33

Хахаха

преди 5 месеца

Хаха, доганя като зае председателското място в дпс, за шишката остава да вземе това в герп.