161

до 170

преди 6 месеца

Ирония на съдбата-Русия продава на САЩ Аляска. С парите купува оръжие за 10-тата поред руско-турска война през 1877-78 година.През 1966 година Брежнев кани в СССР френският президент Шарл Дьо Гол. Води го на учение на ракетните воиски и пред очите им излита една СС18.Брежнев небрежно казва,че една такава стига за Франция.След 3 месеца Франция напуска НАТО.В днешни дни обаче Путин вкара насила в НАТО Финландия и Швеция!Брежнев е бил голям политик,за разлика от Путин.

160

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе,да...Губи,ама друг път!

159

82-ОМБР

преди 6 месеца

Най-големият комплекс на българина е подарената,а не извоюваната свобода!

158

до 170

преди 6 месеца

Я направо пиши на турски.

157

Ние,българите...

преди 6 месеца

...помним кой ни освободи от турско.500 години са това...Прочетете Под игото,гледайте Козият рог,но с децата си.Русия ни освободи,на ФАЩ!

156

Анонимен

преди 6 месеца

Do 170-Питай Хитлер и Наполеон кво мислят.Питай и баща си,ало знаеш кой е!!!

155

162

преди 6 месеца

В учебниците по история пише, че Германия буквално е размазала Русия през ВСВ1 и ВСВ2. Добре, че САЩ прекратяват войната. Там са ядяли трупове от глад, леб не е имало. Не знам какви руски победи си измисляте.

154

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците пръждосаха руските гемии в Новоросийск и гръмнаха руското ПВО С 300 и С 400 в Крим. За броени месеци Крим ще бъде очистен от пияни и дрогирани москали. След това идва ред на Донбас и всичката останала москалска пиянаСГАН или ще натори Украйна, или ще се омете обратно в ПАНДИЗстан.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Който не става за друго, го използват за пушечноМЕСО. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 106 ГОДИНИ НАД 20 МИЛИОНА УМНИ РУСНАЦИ НАПУСНАХА БОЛШЕВИШКИЯ ПАНДИЗстан. ПРЕЗ 2014 ПУТИН ГО РИТНА КОН В ТИКВАТА И ЛАЙНОТОудари ВЕНТИЛАТОРА В ПАНДИЗстан.

152

СмърдящиПутинопитеци

преди 6 месеца

с дрънчащи на кухо черепи плачат за копейки

151

Точно написано

преди 6 месеца

"НАТО: Обстановката в Украйна е трудна, но Путин губи" ................ Ааааааа, значи трябва да се чете "ОООООСРАХМЕ СЕ В ПОКРАЙНА И ПУТИН ПЕЧЕЛИ"

150

Анонимен

преди 6 месеца

Кога се говори за джуджето се има в предвид дъртото джудже.

149

СВОЙ

преди 6 месеца

Фашистките мечти са едно,реалноста е,че Украинските жертви са огромни,че мобилизират сакати и жени.Няма с какво Украйна да постигне каквото и да е.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Мъчно ми е за Столтенберг. Сложили са го да говори като комсомолски секретар. Очеаидно нещата не вървят, очевидно Украйна, подкрепяна от 57 държави не се справя, очевидно подкрепата намалява. Вече никой не се кълне, че ще помага толкова, колкото е необходимо. Очевидно вървим към развръзка и изпиране на лидерски ***.

147

Столтенберг

преди 6 месеца

На целия Свят е ясно, че щом сили като Наполеон и Хитлер бяха разглобени на части в Русия, то хибридната нацийка от 20 минутки наречена с името на цял континент няма как да постигне фрагментирането на Русия ;) Всичко друго е пиккаене срещу силен вятър :)))

146

Баба чичолина

преди 6 месеца

Мечка не бяга от зайци,а те от нея

145

Слава на Русия

преди 6 месеца

Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.

144

Стига глупости

преди 6 месеца

До Украйна печели: Украйна печели края си. Нищо повече.

143

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

До Какво дъно: А глупостите по русофобската опорна точка дъно нямат.

142

Анал Лютви

преди 6 месеца

Секси е. Бих го опънал тоя дедо.