14

Любо

преди 5 месеца

Админите на днес-а явно се конкурират по mъnoma с Перуката, щом ми изтриха поста. В който казах "Оставка! След 20 минути идвам при вас на протеста!" Но от такъв западащ сайт друго едва ли може да се очаква.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До 14 - Къде ли?? 1) Храм Ал. Невски, 2) Зала България 3) Природонаучния музей. Това конкретно на жълтите павета. Има и други места, които си заслужава да се посещават от време на време, но като цяло гетото ви се е превърнало в една отвратителна и пренаселена дупка!

12

Гумичка за триене

преди 5 месеца

До последно се надявам че футболистите имат малко останало достойнство и няма да играят ! Но надали

11

Гумичка за триене

преди 5 месеца

Без публика а толкова много полицаи! Ако имаше публика ще трябват и военни май? Има сбъркано нещо в цялата ситуация, и не са фенове това!

10

До 16

преди 5 месеца

Има селяни като теб, които наистина ги е страх да влязат. Къде от дивотията ще ми ти влизаш по жълти павета или трамвайни линии.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 1 - да ви сьерьем на Европейската столица!! Толкова е убава, че я избикалям отдалеч по Околовръстното, а вътре влизам само по голяяма нужда...

8

Анонимен

преди 5 месеца

Ще повикат малко, ще установят че нито могат да гледат мача, нито имат повече от 2-3 рефрена срещу БФС (доста кратки), и те бързо ще им омръзнат... Ще решат да разнообразят с клубни песни, и ако от едната страна се чуе "На гoвeждия стадион", а другите им отвърнат с "червени бо*клу*ци", на бързо протеста им ще се разпадне, и като нищо ще прерасне в пререкание

7

бг смешки 2

преди 5 месеца

бОЙКО и Каскета арестувха мутрите ! сега ще арестуват и феновете .....МАЙТАП БЕ УИЛИ !

6

Анонимен

преди 5 месеца

От както падна еднопартийната Власт на Т. Живков с БКП 1989. Протестите не спират . Обществото се развива . Но за да бъде ефективно . Всеки Елит възпроизвел протести както в този във федерация футбол. Трябва да се сваля и сменя до пълно възстановяване на реда. От години в БФС само се говори ,а действие никакво

5

Vihrogon

преди 5 месеца

Колко държавни пари се харчат, само и само да не се наруши рахатлъка на Бобката? 1600 полицаи за мач без фенове? Нещо не е ок...

4

Анонимен

преди 5 месеца

Пазят перукан от народната любов ли?

3

селянин

преди 5 месеца

До Анонимен аз те призовавам да ходиш малко на свеж въздух и да провериш отдолу мъжко ли си женско ли си кво си ... Освен , ако не взимаш пари от БФС и си облагодетелстван по някакъв начин , не виждам как може да пишеш такива глупости ..

2

Смел Гибсов

преди 5 месеца

Акъл в тая глава не мое налееш защото вече е пълна с алкохол .... честито на печелившите и най вече на Българсия футбол.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Призовавам СДВР с всички сили да въдвори ред и да не остави някаколко наркоманизирани *** и пияници да всяват смут и безобразие в европейската ни стоилица! Също така г-н Михайлов да не се поддава на платени провокации от бивши безработни футболисти и да изпълни законния си мандат до 2026! Инж. Иванов и г-н Лечков дано му налеят акъл в главата!