19

Тон

преди 5 месеца

Купиха си , политици, медици,учени,икономисти,извращават децата ни,правят климатично инженерство ,разиграват войни играят с страховете на хората,принизяват го до животно да яде боболечки и това са само шепа хора с пари ,само 42 месеца ще им бъде управлението след това ,никой и нищо няма да ги спаси,а природата следва своя цикъл, сега излиза от малък ледников период!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Германия е спукан балон с лепенки като Шльоц и Ана-Зелена

17

Климатик

преди 5 месеца

Ами трябва да има за просяците от Украйна.... за убийците на мирни жители в Газа , дето ако не им дадеш пари, значи си антисемит.... а и да не забравяме и ежегодната партида енженери от Африка и Азия дето трябва да се настаняват в безплатни къщи и да им се осигури доживотна социална помощ..... Климата ще почака.

16

Христо Христов

преди 5 месеца

Шолц е крадец като ВСЕКИ немец.

15

Хърлю

преди 5 месеца

Какъв климат какви пет лева? Зельо яде в Украйна, шаломчо и той в Израел а сега се очертава и чинг чонг от острова на съкровищата в Тайван да заплаче за денги. А ние може да си правим каквото си искаме. Няма и да разберат. Сега е момента да обявим Сахара за Българска земя и на насосаме всички да се бият в пустинята за голямата награда ***+. Тиква пълна със нещо си изненадващо(със сланина) и ще обвинил Израел.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Какво е климата?

13

Анонимен

преди 5 месеца

Значи немците купуват петрол,газ,въглища и всякакви други въглеводороди а пък нас ни натискат да чакаме вятърът да духне и слънцето да изгрее,та да направиме ток...

12

Зелебоба

преди 5 месеца

Е, хайде, хайде! Знаете ли колко е скъпа моята?!? Харчи за бижута като разпрана! А тъщата - къща с басейн и купих в Египет - ама не ще да се дави, гаиндата! Исках да и взема Леопард, ама Залужни ми се сърди и не дава! Мъка! Да знаете! Единственото, което ми остана е да смъкна гащите и с инструмента да посвиря на пиано. И да чакам поредния транж!

11

По същество

преди 5 месеца

За природата няма, за Зельо има. Ето ви евроатрантизъм, зелената Бербок и цялото им глобално затопляне.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Е, нали на Украйна трябва да дава, климатът ще почака. Нали удвояват помощта си за Украйна до 8 милиарда евро.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност теди милиарди за климата къде точно щяха да ги дават, че не разбрах. След катаклизмите в Турция и веднага след Либия в Германия взеха да тестват внезапно сирените заради зачестилите бедствия. Германцине май разбраха какво всъщност може ХАРП хаха

8

Разбира се

преди 5 месеца

Ще ги дадът на украинците да изцапат природата още със снарядите си!

7

Ich

преди 5 месеца

Ще ги прати за украйна!

6

Глобален Затоплист

преди 5 месеца

Последно ще се борим ли с климата или ще го финансираме, че не разбрах?!

5

1 напред 2 назад

преди 5 месеца

Опаа. Да избутаме зимата с въглищата, пък ще я мислите зелената сделка наново, а? Междувременно комините в Китай и САЩ пушат, както и икономиките вървят. Европа сама отговорна за климата.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Засега подпомагат балконски фотоволтаични панели, но в комплект с добре платена свързване към локална електрическа компания за крайния потребител!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски изяде парите, не остана за климата.

2

Въпрос на гледна .

преди 5 месеца

Крачката назад в "борбата с климата" е крачка напред в борбата срещу тумора наречен неолиберален глобализъм.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ги дават на Украина.