10

Гадняр

преди 5 месеца

Кога правителството ще стимулира бизнеса да инвестира в провинцията? Не може в цялата държава данък печалба да е еднакъв. Да го направят 15% в София, 10% в останалите големи градове, а в най-обезлюдените и бедни райони да бъде 5%. Не е нормално половин България да е нагъчкана в София, а останалата част от населението в 4-5 града. Пълно безумие и безхаберие!

9

Парадокс

преди 5 месеца

Напълно нормално е данъчните оценки да се вдигнат. Местния данък сгради също да се увеличи, но най-вече за второ, трето..десето жилище. Това ще стимулира собствениците на необитаеми жилища да ги ремонтират и отдадат под наем или да ги продадат. За младите хора ще стане далеч по-лесно да създават семейства и да живеят отделно от родителите си.

8

Анонимен

преди 5 месеца

На необитаема къща ли ще увеличават данъците!! Всеки би ги продал, но законът е отвратителен!! Всички собственици с по-малък дял не може да си вредна на правил палат в чужбина и да му се иска съгласие и той да не.го дава!!

7

Анонимен

преди 5 месеца

ПП се чудят какви данъци да ни наложат заради танковете които си позволиха да купят без да имаме пари, гадове всъщност тия танкове че дойдат като самолетите еф 16,които още ги няма ,така ще е с танковете )

6

Анонимен

преди 5 месеца

Te тakoвa живoтнo нeмa!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Тази разправия ще приключи, щом удари 7 по Рихтер.

4

Анонимен

преди 5 месеца

да дигат данаците та да падат цените :)). тия цени не са смешни.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Това , което предлага не е от сериозно значение за обществото. Сериозно е; ДА ПРЕМАХНЕ ПЛАЩАНЕТО НА СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ КЪМ Топлофикация. Това иска Обществото от десетина години. Смениха се трима преди нея , но резултат няма

2

Анонимен

преди 5 месеца

Стотици , хиляди празни имоти стоят с години. Собствениците са в чудо нито могат да ги продадат , нито ги експлоатират. Общините с местната власт трябва да решат . Без подръжка стават по късно разруха

1

Анонимен

преди 5 месеца

Омбудсманът е една изключително бутафорна длъжност, като не си спомням досега някой омбудсман да е постигнал нещо за народа със становищата си. Така че мнението на Ковачева ще си остане просто мнение, да не се хаби излишно.