25

Анонимен

преди 6 месеца

До azz. То ора няма там кви катастрофи... Пак нещо са омазали сткъмистически положението да не изкарат "важни" райони с най-много катастрофи.

24

azz

преди 6 месеца

Че то има ли път..???

23

gore crash photos

преди 6 месеца

Качвайте снимки от самите катастрофи, ама направо с жертвите вътре. И да видим дали ще карат така другия път. Знаете ли за какви касапници говорим. Че ако видите какви гледки има в една катастрофа и няма да можете да спите цял месец от ужас...

22

Ми...

преди 6 месеца

...нормално -> вчера карах по Хемус. Накрая на старата отсечка на магистралата, на разклона за Русе и началото на новата част на магистралата, има толкова голяма зейнала яма, че незнам как не скъсах опорна щанга на предно дясно колело, хем с 95 км/х карах. АПИ моментално трябва да се закрие поради некадърност!

21

от северозападО

преди 6 месеца

Гледам коментарите, как ни знаят какви сме били, па какви не сме.. и се чудя: верно ли някой си мисли, че географското положение определя мозъчното съдържание?!? Този който смята така определено изпитва дефицит! Тежък мозъчен!

20

Анонимен

преди 6 месеца

21.....Чудя се какъв е твоят капацитет щом така се изказваш. Не ми казвай. Ясен си ми.

19

Знаещ

преди 6 месеца

Гваделупа е арихипелаг от острови и няма как да се сравни с Монтана.Единствената прилика е че и там няма път и карат някакво подобие на кола.Интелекта на местното население е сравним с цветните при нас а разликата е че на островите не се изисква каска за мотоциклет и можеш да видиш деца на мотор само по шорти и джапанки.Статисктиката после говори!Другата прилика е и адекватна или изобщо липсваща спешна и болнична помощ!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм от този край и го напуснах много отдавна. Смятах, че там е пълно с недодялани ***. Преди време се изненадах, когато един човек ми каза, че ходи само в Монтана на риба, защото само там от цяла България няма криви хора. Явно въпрос на гледна точка.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Икономически това е най-изостаналия район в България. Нормално е и да е с най-много жертви. Просто капацитета на местните е толкова.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, а нещо за катастрофата с американските колонизатори/господари от днес??? Примерно как са им пробите за алкохол и наркотиици.. или пък защо в багажника са намерени един куп регистрационни табели??? Или за хора на посолството или хубаво или нищо?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната манипулация, в демографска пустиня да има повече жерви отколкото софиянците по АМ Тракия... Айд е моля ви се!

14

даб е да

преди 6 месеца

В северозапада са некви лум=пени, а в ентелигента София избраха агент да ДС... ЗАщо индоктринирате хората с предрасъдаци???

13

Лупи

преди 6 месеца

В северозапада пътищата са най-зле в цяла България, нормално да има най-много жертви.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Дали са повече пияни и дрогирани от в останалите части от страната бе съмнително, дали пътищата са в по-лошо състояние, това е сигурно.

11

...

преди 6 месеца

кое ви изненадва? масово карат пияни и друсани. тотална липса на толерантност, предвиждане на ситуация и спазване на елементарни правила ? като добавим и 20-30 годишен немски кокошарник с чалга надута на макс вътре ?!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Маркс е казал, че битието определя съзнанието. Без да съм му фен, трябва да призная, че в случая със северозапада, се оказва прав!

9

баба Пена

преди 6 месеца

От това пряко зависи интелигентността на местното идианско население. Колкото е по неуко толкова повече жертви. Байчо ти Нанчо се качва у колята, газ до ламаринта, бум у дръвото и що - ами щото акъла у главата никакъв го нема. Умните хора карат по бавно, пазят себе си, пазят околните и най вече пазят дърветата.

8

Тео

преди 6 месеца

Тъжно е, но мизерията е предпоставка за това. И по комуниьма, и в новото време, този район, както под Смолян са забравени от Бога кътчета. Държавата не се сети да инвестира в тях!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Е от най-бедните подивели функционално неграмотни авcтpaлопитеци в Европа, а може би и в света какво очаквате!? Рине дъното слугинаж в ЕС, върне се тука, купи някакъв дъргел и се претрепе. Нищо ново, нищо интересно. Беден = *** в 98% от случаите.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Познайте защо - там живее много голям процент от етноса.