6

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо българско не ям. В Лидл и Кауфланд има толкова хубави вносни продукти.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Българина тепърва ще си търси и бай Тошо... и хлаба си беше хляб, и месото месо изобщо храната си беше истинска. Сега не е ясно какво точно е, олицетворене на политиката и "държавата" - неясно какво е

4

Народът

преди 5 месеца

Не търся занаятчийски. Кой лъже от мое име? Но признавам, че напоследък почнах да избягвам предварително нарязан хляб. Този на цели самуни ми харесва повече. Цената е еднаква, защото и в двата случая вземам заводски.

3

Велес

преди 5 месеца

А Вие, пробвахте ли да си направите хляб с брашно "ЖИТКО" продавано в КАУФЛАНД преди 3 месеца? Интересно, дали не е украинско жито? Пълен ***! Ама, ние сме ларж... Боже, няма ли съд...

2

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 5 месеца

И аз минах на пресно поднесен хлеб от модерна съвременна пекарна, освен че е много вкусен, по-полезен и ядлив, тъй като му слагат допълнителни полезни продукти, той е много по-приемлив откъм цена и издържливост по отношение на съхранението с времето и отделно от това засища по-пълноценно и не удря тъй жестоко финансово джоба ми. А пък предлаганият по веригите леб за 3,50-4,50-5,-- лева да си го ядат техните собственици...

1

Българинът ще дири

преди 5 месеца

и бг градински домати, ама ще яде турски благодарение на преизбираните си светии 15г дето бг стана вносител