15

Зима е

преди 5 месеца

Сега в Габрово, а скоро и в Перник, Русе, Плевен и останалите, които са собственост на олигарха ковачки, който действа последователно в стил Баневи - експлоатация и разруха. Т.е. това е тънката червена ли ия. Затова България е на дъното. Заради дрогарите.

14

чико

преди 5 месеца

Нато и евро съюза ще доведе до просешка тояга Скоро родната ни българия ще изчезне от картата Ще се казва вместо българия село байданово УРА УРА НАТО ?????

13

Пипи

преди 5 месеца

Що е то лиценз за топлото? Да питам аз жена ми има ли лиценз да ме топли със *** си? Леле, ако и го отнемат?

12

Анонимен

преди 5 месеца

На Ковачки Теца що не спрете а кой ще е куражлията

11

Анонимен

преди 5 месеца

Тая улица Ат. Далчев не остана паве без да е не пипано от ремонти щ. Всеки месец по два. А тия от ул Ив. Шишман целогодишно са в ремонт.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Като са пратили искане за прекратяване определили ли са и кой ще го купи за няколко хилядарки. Питам, защото си спомням ТЕЦ Варна.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До17. Не ни размивай Живков с лъжи . Не си открил ти топлата вода . Ние селяните с галошите от ТКЗС- та и останалия народ целокупно плащахме на софиянци парното. Но си намериха " майстора " , Филип Димитров закри Комитета по Планиране на Народното Стопанство. Така спре грабежа от нас селяните за гражданите

8

Анонимен

преди 5 месеца

От улицата/ Ст. Далчев/ между Цариградско шосе и ул. Н. Хайтов . Нищо не остана от ремонти на Топлофикация София. Всяка година я разкопават по няколко пъти . Днес приключиха последния за тая година.

7

Тодор Живков

преди 5 месеца

Здравейте, българи, как сте, добре ли живеете при демокрацията, има ли банани за всички??? При мен имаше парно отопление и топла вода за цялото население на всички областни градове в страната и можеха да си го позволят всеки, включително и пенсионерите. Сега няма парно и топла вода дори и за новобогаташите, които ще се греят на бойлери, както в средата на миналия век. За денонощните аптеки и медицинската помощ дори не искам да отварям дума колко градове в България останаха без болници и без дено

6

pb

преди 5 месеца

4000+ домакинства без парно от днес за утре, но няма драма - ще получат 700к общо?... Това е под 200лв на дом преди крадене...

5

Анонимен

преди 5 месеца

До4. Никога България не е имала пари за всичко. Това е мит. А при Бойко Борисов / и преди него/ винаги е имало корупция със схеми . И които е бил близо до Центъра на Централната Власт е имал Благините . Тия в периферията са се борили за оцеляването си

4

Румен Владимиров

преди 5 месеца

По време на Борисов теца си работеше! Тогава имаше пари за всичко! Сега има илюзорен растеж на икономиката , а на практика само на данъците!

3

Анонимен

преди 5 месеца

София и Софийска Област са с население около 2 000 000 и са на собствени отоплителни уреди . Останалите 350 000 са към Дружество Топлофикация, които едва им издържат на шашмите в цените на Дружеството София.

2

Анонимен

преди 5 месеца

След В. Търново и Габрово . Ред е на София . Че много жалби и дела с дружество Топлофикация София имат гражданите. Като мнго от тях са преминали на свободния пазар / ДПИ/ . Така ще се спести и от разходи по дела и от администрация.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa Aлa-бaлe!