24

Анонимен

преди 5 месеца

Денков е министър-председател!! Той може да изисква каквото реши. ДАНС са длъжни да пишат!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Янков е на заплата на Посолството от години и това не е кой знае каква тайна. Въпросният 120-дневен запас е само на хартия защото реално поддържане на такъв запас струва много пари, на практика ще е чудо ако при необходимост да се мине към ползването му изкараме и 2 седмици.

22

Влади

преди 5 месеца

При условие, че службите ни са бъкани с руски агенти познайте какви доклади щемунапишатна оня ахмак.

21

Анонимен

преди 5 месеца

"Според Никола Янков - бивш зам.-министър на транспорта и на икономиката, който също е бил и в Надзорния съвет на "Лукойл"," - тоз надзорен съвет дето гледаше и казваше, че всичко е добре в единствената нефтена компания в света работеща 30г. на загуба? Той ли тръгнал да сочи с пръст и да се обяснява и да дава съвети? Те руснаците в църквата имаха/имат шпиони, пък в тяхна компания с милиарди оборот няма да имат, много ясно че ДАНС и разузнаването трябва да се намесят. Въпросът е защо чак сега?

20

Анонимен

преди 5 месеца

С Указ 56 държавните предприятия,организации бяха тип РБК по състав за организация и управление как най-висока форма и начин на обединение,като се запазваха държавните активи в тях на държавно участие,що още тогава се организираха дерект.бордове от името на държавата за дейност по маркетинга на продукти произвеждани,а състава им бе представен от БКП по чл.1 и по късно с промяна и приватизацията за членовете на РБК и ДБ се пуснаха не/касови бонове,а часта активи останаха държавни с ДБ,къде са те.

19

АНАЛИЗ И БЕЗ ДАНС

преди 5 месеца

КАПАЦИТЕТ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ЛУКОЙЛ 8942500 ТОНА ПЕТРОЛ,ДАВАЩИ 4,2924 МЛРД ЕВРО ЦЕНА НА ПЕТРОЛА С ЦЕНА НА НЕФТОПРОДУКТИТЕ 8,9425 МЛРД ЕВРО И ПЛАТИМ ДАНЪК 223,5625 МЛН ЕВРО ОТ КОЕТО РУСИЯ ПОЛУЧАВА МАКСИМУМ 8,7189375 МЛРД ЕВРО,А ЦЕНАТА НА БОЕН ДЕН Е 300 МЛН ЕВРО, ТО ТОГАВА С АБСОЛЮТНИТЕ ПРИХОДИ БРУТО ОТ ЛУКОЙЛ МОЖЕ ДА СЕ ФИНАНСИРАТ 29 ДНИ ОТ ВОЙНАТА,НО РЕАЛНОТО ЧИСЛО Е ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО, КОЕТО ПРАВИ ОКОЛО 10 ДНИ.

18

Анонимен

преди 5 месеца

От догодина ще усетите голям вървеж и намалена консумация на гориво, честито!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Руската църква и офиса на Лукойл над нея са свързани с тунел. Тунела е и към двореца и бившия партиен дом на БКП. В РБ таини няма.

16

Българин

преди 5 месеца

Тук няма руски интереси. Има интереси на българските граждани. Колко ще стане бензина, ако спрат дерогацията? Защото ако цената се вдигне и с 20 стотинки, трябва хората, които са го предизвикали да си понесат последствията. Нов народен съд е вече неизбежен. Предателите ще виснат. Народе?

15

Анонимен

преди 5 месеца

Тоа се прави , когато обмисляш решението, не когато си го взел ...

14

Българин

преди 5 месеца

Денков и правителството му всячески се опитват да поставят под въпрос необходимостта от дерогацията. Изглежда този другар бивш кадър в УС на Лукойл действа по стария КГБистки метод, да се опитва да кара хората да възприемат думите, а не реалността (на делата). ДАНС от името на руснаците/ДС/Радев воюва с правителството и това е очевидно.

13

Кауня от Аскию

преди 5 месеца

Едно време министър Трайчо каза:По добре сива икономика от колкото никаква. Това е дилемата и с Лукойл. Голата истина е че след дерогация та завода затваря. Дали ще остане база за съхранение или целия ще го нарежат на скраб е все тая. Ако имаше т.н. интерес отдавна руснаците да го бяха продали. Още повече че кредитите на завода са повече от сегашната му цена. Няма от къде в Бургас да се докара неруски нефт. Босфора е затворен а Азерския минаваш през Русия и караштисван там румънците го взеха.

12

Интрига

преди 5 месеца

ГЕРБ искат Продължаваме Промяната да им свършат мръсната работа и да оберат негативите, преди ГЕРБ да всъпи на власт.

11

Г557дт

преди 5 месеца

Ако махнат сега дерогацията, цените на горивата ще скочат рязко! Това иска да провокира Делян Добрив с интригите си. Той не месли за българите, а да злепостави опонентите си от Продължаваме Промяната! Партийни игрички на ГЕРБ, на които Продължаваме Промяната не се хващат

10

Хахаха

преди 5 месеца

Дерогацията не може да спре от днес за утре. След два-три месеца идват ГЕРБ на власт, нека да видим ще спрат ли дерогацията!

9

Каро

преди 5 месеца

Корупцията разяжда държавните институции....МВР е черна дупка където потъват парите на данъкоплатците и генерира още повече престъпност вместо да я бори!!!!Всъщност ДАНС и МВР обслужва или е мафия облечена в закони , наредби, правила узаконяващи организираната престъпност

8

Анонимен

преди 5 месеца

Най слабия пример от 30 г.аде още 2 месеца и чао

7

Орбан идва на мача

преди 5 месеца

Сигурно за това се е уплашил

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не разбирам това, да наричаш другите nутинисти и роошуффили, а ти самия да снабдяваш пууутя и престъпния му режим с пари.. и то много! Ако са толкова против, защо искат да остане таз дерогация. И без това вече разликата с горивата в западна Европа е минимална

5

ДЕНКОВ Е ПРОБИТ

преди 5 месеца

ОКОЛО НЕГО ВСЕ ВНУЦИ НА ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ БКП