9

Правих

преди 6 месеца

Гладуване 24 часа веднъж седмично, плюс всеки ден само обяд и вечеря, и след 2 години на такъв режим качих доста и започнах да получавам замайвания.Отидох на лекар,изследвания и така нататък.Оказа се че ми пада кръвната захар и от това не само че не свалям а и качвам плюс замайвания и раздразнителност. Сега ям сутрин, обед и вечер.и нещата се нормализиране.Така че внимавайте с глада не е за всеки.Отделно може да отлючи и други проблеми

8

Анонимен

преди 6 месеца

След като установиха, че нямаме нужда от 2 л. вода на ден.. установиха, че можем и да гладуваме редовно. Остана да установят как можем да използваме телата си за наторяване на посевите са богоизбраните и ще настане рай на земята!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха англия и есср нали воюват с Русия на страната на сащ и закъсаха. Проядоха буболечки, стоят на студено, не се къпят...Сега ги учат и направо да гладуват.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Гладът води до автоимунни заболявания. Вие син ладувайте а онези които се тъпчат да си се тъпчат и при тях е вредно. Баланс е всичко в природата, наруши ли се баланс на каквото и да е трудно се възстановява обратно.

5

Анонимен

преди 6 месеца

В България голям процент от хората по неволя гладуват, но настроението не е по-добро и енергията също. Когато си презадоволен може би е друго.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Това на снимката е жива отрова. Преработено месо, пълно със сол, захар, консерванти и всичко замаскирано с подправки за да не се усетят гадостите. Тези салами са били актуални преди повече от век когато не е имало хладилници да се съхранява месото. А това на снимката води до тежки сърдечно-съдови болести, рак на стомаха и дебелото черво.

3

Анонимен

преди 6 месеца

10 часов прозорец за хранене е МНОГО. 4 до 6 часа е добре.

2

Анонимен

преди 6 месеца

На тази планета енергията е живот.Енергия се получава когато се хранят организмите.Кой с какво и кого не е важно.Важното е да се яде!Иначе си Чаооо каквото и да си!

1

100% Бай Ганьо

преди 6 месеца

През ден правя периоди на гладуване по 24 часа.Помага за поддържане на теглото.Не е въобще трудно веднъж като свикнеш.