38

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо не е правил долния дементен убиец,с неговата влагословия се провежда расовия геноцид в момента.Пука му на старчето -тои да докара до 90 в охолство-а че деца умират ми донори сър

37

Анонимен

преди 7 месеца

Упс

36

ПАНЧО

преди 7 месеца

До АнонименА когато украйна разполага военни в училища и болници кой я осъжда?

35

Анонимен

преди 7 месеца

Не им разбирам проблемите на тия. Не бих заел страна в конфликта им

34

Анонимен

преди 7 месеца

Напълно подкрепям действията на Израел. Хамас се крият зад цивилното население на Газа като страхливци, самите палестинци ги показват и проклинат. Умеят джихад само срещу цивилни хора през нощта, но като дойде израелската армия напълниха ***.

33

Малко за политика

преди 7 месеца

До Истина: Това, което си писал, е истината на Израел. За Израел само израелските заложници имат значение, нищо друго. Но това не е пътят към мира. За да има мир, трябва да има и държава за палестинците. Докато това не стане ще има още от същото. Срещу палестински тероризъм - държавният тероризъм на Израел. А сега Газа е затвор на открито. Пристанище няма, летище няма, ток и вода - от Израел, границите затворени.

32

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Газа приключи, няма какво да се окупира.

31

Правда

преди 7 месеца

Газа, Юдея Самария, Витлеем, цялата столица Еврейска Ерусалим са и трябва да,бъдат само еврейски, върнати на Израел от незаконните Палестински окупатори - терористични ислямски арабски групи като ООП Хамас Фетах Джихад АлКайда ИДИЛ Хизбула и др. престъпници срещу човечеството, правосъдието мира и Бога и заслужават смъртни присъди от международен съд не само техните терорист.лидери, а всички членове и съучастници в терористичните им групи (лъжци, убийци, изнасилвачи,похитители) и унищожена ПА

30

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас съществува, защото жителите на газа я създадоха, избраха на избори и ликуваха, когато Хамас изклаха официалната палестинска власт в газа. Там от 18 години няма избори и друга партия, ама не са направили нито един протест. Лидерът на Хамас дори заяви, че заложниците се държат в частни къщи на 'симпатизанти'. И какво правим?Убеден съм, че има араби, които не подкрепят Хамас, но това далеч не 'една шепа хора с джапанки'.Всички институции, министерства са техни, имат перачници на пари в Европа

29

Анонимен

преди 7 месеца

Арабски общности в София! Само от това трябва да ни светне лампичката. Днес все още ги наричате общности, съвсем скоро ще се чудим как ни е дошло на главата и ще се сърдим на ДАНС, президент и премиер.щ, че са спали. Примери бол, от Швеция, Дания и Германия, до съседна Гърция, където 'бежанци' убиха православен свещеник.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Съществуването на хамаз не е основание за оправдание на убийствата...

27

Анонимен

преди 7 месеца

Има много политкоректни журналисти и медии които лъжат и маниполират общественото мнение по света. Има цели агенции които наемат трролове.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Има в ютюб, доста журналисти от света са вече на място, досега не можеха да влязат, защото Хамас стреляха по всеки неарабин. Има и снимано отгоре, предполагам с дрон, как един джихадист мъкне РПГ и влиза в детската болница да стреля оттам. Абсолютно умишлено го правят, това не са хора наистина. По египетската ТВ Мемри, някакъв шейх ругаеше Хамас, че стрелят от джамии, а после влизат в тунелите и оставят цивилните да *** като мишени.

25

Анонимен

преди 7 месеца

То пък на много от лекарите в България чунким много им пука за болните.

24

Анонимен

преди 7 месеца

До снощи наистина съжалявах за лекарите и пациентите, докато някакъв шеф на отделение доктор Ахмед някой си, каза пред чужди журналисти: те избиват нашите бойци, няма да приемем лекарства от Израел. Ти лекар ли си, или талибан, на който не му пука за болните? Даже вече се съмнявам, че половината в тази болница са наистина лекари.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не видях такъв репортаж но от къде знаеш че е истински а не е монтаж.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки е свободен да лъже и да слага минуси както му е угодно , демокрация.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Болницата беше пълна с оръжия, цели зали с никога неизползвани скенери и ямр, зад тях имаше РПГ, автомати, гранати. Цели торби с неизползвани медикаменти, а уж нямали. 'Лекарят', който 'не знаел нищо за хамас' отказа пред журналисти от СНН да приеме кувьози и антибиотици, защото им ги давали 'неверници'. Апаратура за милиони в болница, която не ползваш и не знаеш, че са склад за оръжия тези зали. Пълни глупости.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Столична община не е дала разрешение на арабските общности в София да протестират за клането в Газа. Явно за това са гласували софиянци и такава е софийската им демокрация с двойни стандарти. Това е потрсааващо.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Позицията на посочения в заглавието е лицемерна а той е подстрекател на всички войни по света и трябва да бъде съден от международната общност. Морално отговорен е както и останалите замесени лидери в конфликти...