8

Анонимен

преди 5 месеца

витамин С с продължително действие по 1 или няколко грама дневно укрепва имунната система

7

Анонимен

преди 6 месеца

Чака-ракааас антиваксмаск. Много сте намалели нещо, изкапали сте кат мухи без глави.Скагайте маските и да не чувам нито дума-шшшшшшт.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ахой, общество Нелюбимо антиваксърско - същите глупости ден след ден година след година - птичи мозъци -тва е

5

Анонимен

преди 6 месеца

Аз се боцнах, ей ме на, и ничие име той не спомена! Падна! Издъхна! Заринаха го и душата му излетя в космоса, спасена от звяра победител - шестопръстата ръка!

4

за аторите мисирки

преди 6 месеца

Къде са ви данните за новоадаптираната ваксина. Как ще разберем броя на офсете в България. В САЩ се очакват около 13%, ваксинация. с пролетния ХВВ щам, ппез есента. С ментеРНК бивалента там са пренадупчени само 27%, миналата кампания. У нас няма с недоактуалната ХВВ няма да надминат 2-3,%, овсете лека-полека поумняват,.

3

Анонимен

преди 6 месеца

А колко с кокоши трън са починали за денонощието? А колко с хемороиди? Моля и тези статистики да бъдат достояние на обществеността. Те са също толкова значими, колкото и сводката за обикновената настинка-18.

2

Факт

преди 6 месеца

Метро2 продава заразени с птичи грип яйца и отказва да ги вземе обратно, яйцат се изхвърлят на паркинга пред магазина и заразата се разпространява от гарвани, гълъби, кучета и всеки който минава!Къде са контролните органи в тази държава!?

1

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро яе почнете да ги умиргате повече отколкото са се заразили бе