29

Анонимен

преди 6 месеца

И ДРУГАРА БАБА ЛИ Е УБИЛА ВИОЛЕТА ДОНЕВА? АЛООО ВЕТЛА СТОЯНОВА , ПРИ КОГО СИ ЗАВЪР;ИЛА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЖУРНАЛИСТИКА ?НА НИЩО НЕ СА ТЕ НАУЧИЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Питат се кой им се е

преди 6 месеца

накакал в гaщuтe, това се питат близките на момичето. Боядисването на косата струва пари. Откъде малолетно момиче разполага с пари, за да си боядиса косата лилава? Да приемем, че отначало не са разбрали, че взима наркотици, но са се уверили, че парите, които дават на девойчето се използват по начини, които не са подходящи за дете. Защо още тогава не са реагирали подобаващо, а са продължили да дават пари наготово, създавайки у детето впечатление, че всичко му е позволено и всеки му е длъжен?

27

Някой

преди 6 месеца

Много, много тъжно...

26

Анонимен

преди 6 месеца

Зависи и от родителите. Имах съученик, майка му страшно интелигентна и добра жена, учител, мъжът и военен, ама и той добряк. Здравко- се казваше и беше единствено дете, но голям лигльо. Ходихме на частни уроци по история при нея и тоя само чакаше урокът да свърши и вика на майка си-Майко, дай пари. После разбрах, че са го уволнили в казармата, взимал наркотици и години по-късно си замина.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Убийството е крайната точка на безхаберието на държавата, която допуска наркокартелите да си разпространяват дрогата и всички полицаи и прокурори да осигуряват чадър над мафията. Те са истинските виновници.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Само не разбирам за кво е тая драма да викат баба й да се обяснява? Била отличничка, възпитана, слънчево дете? Знаем, знаем... На такива дечица с известни родители даскалиците винаги им пишат отлични оценки и ги оправдават за грешките им, докато не стане късно. Изтормозиха бабата, за да се вълнува публиката. Кво ще е следващото, с което ще ни баламосват? Може би бащата да снима филм за случая?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Дано да успеят да я държат в пандела без дрога. Цяло семейство съсипано от тийнейджърска глупост. Внимавайте с кой ви дружат децата, нещата не са добре.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Мразя българите. Баси злобната sган. Но скоро няма да ви има, така, че...

21

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

Като сваля подчинителя от панталона и го размаха върху за.д.ни.ка и ще забрави за наркотици и за излизане.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Сами са си виновни, че не са я вкарали за лечение. Трябва да им се потърси отговорност за престъпно бездействие а не да дрънкат за слънчеви деца.

19

До 28

преди 6 месеца

Ама как, то и учителката от детската й градина да обвиним или самата мъртва баба и другите роднини, че са се грижили за нея. В света две неща са безкрайни - човешката глупост и вселената, като за вторато поне Айнщайн не е сигурен.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Чудехме се какво да направим, но разчитахме много на д-р Петър Василев (Това е психиатърът, който в продължение на три години е провеждал сеанси с Ивет/) /) Психиатъра защо не е подсъдим, най-малкото би трябвало да е разгадал момичето като опасно за околните хора.

17

До пияницата

преди 6 месеца

Е щом си избираш такива, как да те жаля. Изборът е бил твой, ако е така?

16

До май май

преди 6 месеца

Нищо няма да й се размине. Ще си лежи. Въпросът е че не й стига личната карма, която носи с това убийство на близък човек, а вместо да я лекуват ще попадне на място, където масово се продават наркотици. Всички затворници употребяват, за да си замъглят съзнанието си, че са затворени. Който са мисли че в затвор е добре да извърши престъпление и да влезе. Свободата е незаменима. Не плюйте съдията, когато произнесе присъда от 10-15 години. Ще е справедливо. Това е семейна драма. Няма други засегнати

15

Анонимен

преди 6 месеца

Майката давала пари за наркотици, теглела заеми да и дава пари, защото без наркотици се влошавала. Това е креттенско семейство и е било наказано са глуппостта си. Тези наркотици не са опиати, че да се влошава без тях.

14

пияница мистик

преди 6 месеца

Аз познавам една такава. На амфети, трева и алкохол. Живя при мен 15 дена. Една нощ се събуждам, защото усещам, че някой ме гледа. Втренчила се беше в мен в тъмното със страшен изцъклен поглед. Като я питах какво става ми каза: "Ти кой си? Аз къде съм?" Направо се уплаших. Викам си - тази ще вземе нож и ще ме заколи както спя. От тогава никакви наркоманки. Пияници може, наркоманки не!

13

Май май

преди 6 месеца

Сапунка. Май ще се размине на наркоманчето.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Те всички вече вземат наркотици. Дъртите масово са алкохолици, младите зобят всякаква химия, пушат трева, вземат хапченца и прехченца, по малките дишат балони. И всички живеят в телефоните. От най малкото до най дъртото. Тая сега убила и баба си. Еми случва се. Но това не е от наркотиците просто малката е превъртяла още от преди това.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Слънчево слънчево, а отдолу лудо.

10

Комунистите ли ?!

преди 6 месеца

Китайските комунисти вкарват такива в Трудови лагери, често, още преди да са направили голямо престъпление.