7

Анонимен

преди 7 месеца

Стига сте ни го натрапвали този изкуствен интелект. Ясно е, че има голяма далавера за някои... Който иска да си го ползва, но да не се натрапва.

6

Анонимен

преди 7 месеца

До анонимен 6: Значи според вас ако детето е част от да кажем малцинствена общност, то е длъжно да спазва порядките и: да не се къпе, да не ходи на училище, да живее на помощи, да краде и тн..Ако 60-70% от класа на детето ви се състои от профани и тревомани съм абсолютно сигурен че ще предпочетете домашното образование. Аз каквото съм го научил е било със самообучение, защото класът ми беше пълен с орангутани и нормалния учебен процес беше невъзможен.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Връщаме се 100 години назад. Образованието ще е достъпно само за богатите. Малко ли училища затвориха след като дойде "демокрацията". Сега следва всички. Целта е пълна асоциализация. Затварят живота на човек в един компютър или телефон и от там те контролират.

4

От 6 - корекция

преди 7 месеца

Исках да напиша "домашното образование", но от разсеяност написах "домашното възпитание", извинявам се.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Домашно възпитание е подходящо само при някои специални случаи. Ако детето ежедневно контактува с други деца, а също и с различни учители, то ще се социализира по-лесно, а това има голямо значение по-късно, при реализацията му в живота. Ще се научи също така, че когато си част от някаква общност, си длъжен да спазваш присъщите за нея правила и норми. Това също е много важно като житейски опит.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Само в Русия и САЩ има домашно образование в Еропа могат да ти вземат детето за такъв експеримент.. На колониите не е разрешено да имат домашно образование..

1

Хо-хо-хо

преди 7 месеца

Пфхахахаха, какви са тия смешковци неграмотни, които дават акъл какво е добре и какво не.