89

Анонимен

преди 5 месеца

Не е вярно. Ако позицията си струва има стотици кандидати и като цяло е трудно да се намери работа в разита ЕС държава.

88

Анонимен

преди 5 месеца

Tия yнищoжaвaт Eвpona...

87

До Шест без десет

преди 5 месеца

Исках само да посоча фактите. Тук редовно се обвиняват българките, че не искали да раждат и че днес сме по-малко, отколкото в края на соца. Затова преметнах, че ако искаме след 10 години да бъдем отново около 9 милиона и дори малко повече, а също и ако държим прирастът да е от бели деца-българчета, трябва наличните бели жени под 40 г. да родят по 4-5 хлапета. Жените можеш и насила да ги накараш да раждат, но преди това някой трябва да ги забремени, а след това да изхрани децата.

86

Шест без десет

преди 5 месеца

До За бялата - продълж. Отговора на твоя въпрос е няма да стане така:), затова няма смисъл да мислиш по точно това предложение, само си губиш времето . Дай друго решение .

85

икономист

преди 5 месеца

Хич не е нормално във века на дигитализацията и автоматизацията, да има такъв сериозен недостиг на човешки ресурси. Нещо не е както трябва... Дали все повече хора на запад, работят почасово или на половин раб. ден и затова не им достигат кадри(но това трябва да означава, че много работещи в развития свят всъщност живеят в мизерия), или просто запада се е ориентирал към производство на прекалено много стоки и услуги, които не задоволяват основни нужди, а по-скоро нужди с второстепенен характер.

84

МЛАДИ РУСКИНИ

преди 5 месеца

Са цанят за болногледачки на Запад.....и забременяват

83

За бялата - продълж.

преди 5 месеца

Ако бъде поставена задача на тези половин милион здрави, бели жени с бълг.гражданство да създадат по 4-5 деца през следващите 10 години, значи през 2033 г. ще сме станали 9 милиона. Сега вие кажете откъде да се намерят половин милион мъже-етнически българи, които са готови да станат бащи на по 4-5 деца и да могат да ги изхранят и отгледат.

82

За бялата раждаемост

преди 5 месеца

Вместо да се говори наизуст, разровете се в мрежата и вижте резултатите от преброяването през 2022 г. Лицата от женски пол на възраст 15-39 г. в България са около 780 000. Не знам колко от тях са ромки и какъв е приблизителният процент на онези, които не биха могли да родят поради медицински причини. Като приспаднем тези две групи, ще останат около половин милион здрави, бели жени и момичета. Някои от тях вече имат по 1-2 деца. - Ще продължа!

81

Анонимен

преди 5 месеца

Има излишък на тарамбуки (от предната кампания за набиране на задгранични "кадри"), ама пак не им увират главите на брюкСелските номенклатурчици. С тия дълбоки поклони пред ФАЩагите далеко няма да стигне EU-ССР-то

80

Нека проумеят:

преди 5 месеца

Спасението може да дойде от внос на работници от Русия или от държави от Средния и Далечния Изток (без Индия и Пакистан). В никакъв случай от Африка или от Близкия Изток - от тези дестинации структурата на групите пришълци е по формулата "Един общ работник, водещ със себе си 15-членно семейство, което е решило да живее в ЕС на социални помощи, да се капсулира и да съхрани своите ранносредновековни традиции".

79

Анонимен

преди 5 месеца

До Зозо Ами да видим кви кадри има Китай - Китай консумира 40 % от всичкия цимент в света а китайската индустрия има нужда от 50 % от всички въглища в света . Тва всичко става с кадри, пазарни принципи и заплати там където трябва а не евродупитатски ,,заплати,, за да си купува ЕС влстта в Европа .

78

Зозо

преди 5 месеца

До Анонимен ... Хахааааа, какви кадри има в Китай бре? Дето ядат змии, гущери, прилепи, кучета и котки :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

77

Анонимен

преди 5 месеца

Как така в ЕС няма кадри а в лошия комунистически Китай има ? Има нещо гнило при разпределението на парите ;) Ако има пазарна икономика пазара ще регулира заплатите и готово . Ще има кадри .

76

ПОМОЩИ НА ЗАПАД НЕМА

преди 5 месеца

Бачкаш здраво, иначе си аут.....

75

НИЕ СМЕ ЕС

преди 5 месеца

Други ша бачкат за нас

74

Анонимен

преди 5 месеца

няма роби ...

73

До 78

преди 5 месеца

Птиченцето те е излъгало....АРБАЙТЕН до спукване ....на запад

72

РУСКИНИ НАПИРАТ

преди 5 месеца

За ЕС.....ша подобряват генофонда ни

71

До 77

преди 5 месеца

Забрави за помощи в Англия.....тия времена отминаха

70

Анонимен

преди 5 месеца

Ама нали внесохте милиони. Едно птиченце ми каза, че не искат да работят, а искат само помощи. Сега какви ще внасяме. Това като поведението на алкохолик дето си мисли, че този път като се напие и всичко ще е хубаво.