96

Ердоган

преди 5 месеца

Секиш за запада!

95

Палестинци=терористи

преди 5 месеца

Палестинска власт е престъпна терористична групировка съюз на много ислямски терористични групи като ООП, Хамас АлАкса АлКайда Египетско ислямски братство Ислямска "държава" Джихад нелегални терористични неонацистки окупатори масови убийци от различни ислямски терористични режими като Иран Сирия Египет Ливан а от про-териристичната политика на Ердоган е явно че и Турция участва в престъпната антисемитска ислямска мафия които са под Божия праведен гняв проклятие и възмездие за терора и лъжи

94

Терора е Ислямски!

преди 5 месеца

Не Израел а всички ислямски групи и режими като Ирански Палестински Сирийски Турски Ливански Нигерийски и др. са терористични само те убиват отвличат изнасилват обезглавяват изкормят тероризират взривяват невинни като евреи християни кюрди и др. за да ги ограбят а после разпространяват чрез диктатори, медии на протести и в ООН лъжлива пропаганда за да припишат дяволските си нечестиви дела на жертвите си, като на Божият народ Израел, който само защитава правата си и помага и на деца на терористи

93

а-и

преди 5 месеца

А ти върни всички огромни помощи,които ти бяха дадени в знак на съпричастност от същите тия,които не спираш да плюеш,които освен това първи се отзоваваха цяло лято да помагат със самолети,медицински персонал и всичките тия материални неща-когато те сполетяваха,и продължават да сполетяват природни бедствия!Не стреляй -образно-срещу съседа!Той е най-близък!!!!

92

аноним

преди 5 месеца

Луд,умора няма!

91

Анонимен

преди 5 месеца

"Ердоган да освободи кюрдите, които имат право на държава. " Не не неееее

90

Анонимен

преди 5 месеца

До 95 - Човек пази свпите. Идеята на неолибералите бе, *** всички щели да са свой .. И естествено придоби популярност, ама е нереалиатична. Сег аше гонизчистят за 3-4 годни :)

89

Анонимен

преди 5 месеца

Президента Ердоган казва ,че Хамас са политическа партия (не терористи) избрана от народа . В такъв случай народа НОСИ отговорност за 7 Окт , съответно тр да понесат и последствията - така излиза от думите му или престъпления има само когато умират мюсюлмани , така ли ?

88

Анонимен

преди 5 месеца

Точно пък той да говори за политика и спечелени избори, след като преди няколко години се изфабрикува "опита за преврат" срещу него, след което провъзгласи Турция за президентска република и сам зае мястото на президента. И такива като него управляват света. Млади няма ли?

87

Анонимен

преди 5 месеца

Палестинците трябва да знаят, че като руски и ирански марионетки, скоро държана няма да имат.

86

Анонимен

преди 5 месеца

82 Израелската армия взриви всички тунели на терористите от "Хамас". Уби няколко техни лидери и за съжаление, загинаха много хора, може би 10 000, които терористичната групация "Хамас" използваше за жив щит.

85

Анонимен

преди 5 месеца

тоя още сънува османска империя

84

До осман

преди 5 месеца

Ти си много нещастен човек, сигурно имаш някаква травма от детството! Да не сте си играли с тати на чичо доктор! А за Турция не дей се притеснява, няма да хапи ръката която е храни!

83

Аноним

преди 5 месеца

Да каже и нещо за нахлуването на мюсюлманските фанатици от Хамас във Израел, преди месец! Избиха стотици невинни и неподозиращи хора, без да са ги провокирали по никакъв начин. Сега заради тях загиват и хиляди невинни палестинци.

82

До 86

преди 5 месеца

Ти си яко надрусан, а? Колкото руската армия превзе за 3 дни Киев. Смешкоооу чалмиран

81

Алекс

преди 5 месеца

До: Осман и coТоест ти казваш че когато световния полицай САЩ не може да упражнява контрол над дребните нови хитлерчета и мусолинита от китай, русия и арабския свят, и те стнат свободни да си водят войните без опозиция ще настъпи утопия...Ти нормален ли си бе?

80

Осман и co.

преди 5 месеца

Въобще не сте наясно,че турската армия ако влезе от Сирия за няколко дена ще е превземе Израел.И никакво ядрено оръжие няма да им помогне.Естествено американците не разрешават на Турския да нападне,но силите се менят и скоро Америка няма да е фактор а Русия и Китай.Ердоган и арабите само чакат този момент.

79

Анонимен

преди 5 месеца

И Израел и Хамас, и Хизбула, и Иран, и Америка, и Турция(Азербайджан) и Русия са терористи. Ердоан е пълна Св...я, но в случая е прав. Има един единствен проблем - отдавна си рита стола и сега най-накрая ще успее...

78

Анонимен

преди 5 месеца

Ние българите пък признаваме 20 милионен Кюрдистан

77

Нетаняху

преди 5 месеца

Имам атомни бомби от 50 г. Сега мисля да хвърля по 3-4 върху Турция и Иран! Удрии Нетаняху по чалмитеее