47

Анонимен

преди 6 месеца

Киро Парапета ли ви киха пари, за да триете коментари, които не изнасят на статуквото? Или Урсула фон дер Лайен? Хм?

46

Анонимен

преди 6 месеца

Протестът не е срещу БФС, а срещу тримата от ИК на БФС - Перуката, Гологлавия и Ем.Костадинов, които 18 години живуркаха под крилото на ББ и сега искат да я карат така.А българският футбол загива и вече се свлякохме дори под нивото на повечето африкански страни и футболни джуджета на Европа.УЕФА има тесни контакти с Б.Михайлов,но не може да продължава да стои зад него. Братята Домусчиеви превърнаха футбола чрез Лудогорец в бизнес,но нац.отбор загина.Тримата забраниха публика на стадиона. Докога?

45

Банкеръ

преди 6 месеца

Лечков в наглостта си предложи феновете да платят по 100лева билет и да го псуват колкото искат.*** те се канят и да го бият ама много та затова няма да има публика.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата Мара втасала, Боби най-големият проблем. Агитките вместо да правят зулуми пред стадиона, да вземат да отидат пред Народното събрание да протестират против гнyснотo антибългарско правителство. Ще свършат нещо много по-полезно.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Протестът е спонтанен и от всички клубове са обединени. Защо търсите под вола теле и съчинявате интриги? Алкохолното управление на БФС се преценява по резултатите. И за финал, прогониха феновете, за да си "управляват" на спокойствие все едно им е бащиния. СДВР ли управлява футбола, така излиза от постановките им?! Прехвърлят от болната глава на здравата. Господа погледнете с в огледалото, какво виждате - ще назова кукловодите - перукан, коща и кмета на Сливен.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Боби трябва да бъде изпратен на принудително лечение в клиника за алкохолици. Как ще си ръководител пиянка такава, мозъкът му е тотално увреден от отровата.

41

Некъф

преди 6 месеца

Протеста го организира българския народ, а утре БФС ги чака една голяма сопа

40

Анонимен

преди 6 месеца

БФС троловете яко са се разписали в коментарите :D

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 19 - Боби ти ли си ?

38

Анонимен

преди 6 месеца

ахахаха какъв въпрос , протеста го организира перукан и компания от 18 години насам

37

Анонимен

преди 6 месеца

няма значение кой го организира, а тълпата която си мисли, че БФС има отношение към нейното желание е проблема. Протест срещу УС на БФС може да съществува само в БФС, НА СЪБРАНИЯ И ПРОЧИЕ. ОСТАНАЛОТО СА РАЗМИРИЦИ!Отнове се задействат разни агитки и футболна пъблика за постигане на скрити цели по незаконен начин. И с това неумие се занимават всички медии и пр. безделници дори и висши държавни служители демонстрирайки своята некомпетентност и непознаване на закона.

36

edin ot...

преди 6 месеца

СДВР е съучастник на "бфс"и са ОПГ в погрома на остатъчният "бг"футбол ,полицията е винаги на страната на престъпниците ,крадецът вика дръжте крадеца ,храни куче да те лае!

35

Реалист

преди 6 месеца

Не са БФС виновни за състоянието на футбола ни, а точно въпросните 2 агитки. Всички мизерии тръгват от левскарите и бившите цесекари, сега припознали и подкрепящи Литекс.

34

ХИЧО

преди 6 месеца

Всички на протеста,да изгоним наглата,некадърна Перука.

33

Лудница

преди 6 месеца

Народа вика: "Шнур за БФС". БеФеСето вика "Шнур за народа".

32

до 30

преди 6 месеца

Какво ти е виновно правителството бе папур.

31

Анонимен

преди 6 месеца

За всичко това са виновни Перуката, Костадинов и сливенския интелект !!! Такова дъно не е било никога, никога !!!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Сега СДВР, като не искат мирен протест на стадиона ще трябва да се готви за военно положение. БФС и тях ги излъга и ги върза.

29

Хаос

преди 6 месеца

София час пик на Орлов мост на центъра, там събрани ултраси, агитки фенове от цяла българия отпред на моста към това добавете и ункарските фенове и те там. Всичките разярени и ядосани. Голям золум може да пламне.

28

БФС създаде хаос

преди 6 месеца

Когато националите играят в София, феновете на Левски са в един сектор, феновете на ЦСКА в друг сектор, когато мача се играе в Разград, назионалите са подкрепяни от феновете на Лудогорец, в Пловдив на колежа - подкрепяно от феновете на Ботев, ако се играе някой ден на Лауота, ще го подкрепят феновете на Локомотив. Агитките нямат пряк досег помежу си и има кордон полиция м/у тях. Сега какво става? Всичко живо Левски, ЦСЛА. Ботев, Локо се събира на куп пред стадиона?! Едните за МОЧ дургите против