15

Off

преди 5 месеца

Циклон носи първи сняг в София в събота. Не знам какво не разбираш - в първото изречение е!

14

До Нели

преди 5 месеца

Само аз ли не разбирам за кога точно говори, че ще има сняг в София? =Два пъти прочетох статията и пак не мога да разбера...

13

Анонимен

преди 5 месеца

Еха супер!!!!!!

12

Боби

преди 5 месеца

И само някой от община София да каже на следващия ден, че "снегът ни изненада"!

11

силно притСнена

преди 5 месеца

Така, така......а некои шАфИорЕ са още с летните пистарки!

10

До волята

преди 5 месеца

До "всичко е по волята на Бог!" Кой Бог? Те са много.

9

до 12

преди 5 месеца

Е да де, навлеците от прованса дойдохте, редом до бедняците от крайните квартали, построени от Живков за работническата класа (разбирай тотално функционално неграмотните) и ей ти го на- съсипан. Ама не и в скъпите квартали. Там е рай. А бедняците не можете да припарите там.

8

до до 10

преди 5 месеца

Ти си крайно неграмотно вещество.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Добре че Фъндъкова вече я няма и ще имаме чисти улици.

6

До 9

преди 5 месеца

София е прекрасен град, но го направиха гаден разни такива навлеци, като тебе. Мякащи, говорещи на диалект студйентчитъ, разни ринещи дъното бачкатори от крайните квартали, построени за слугинажа в Кремиковци и подобни неграмотни провинциалисти. В скъп квартал не си живял да знаеш. То затова избягахме хитрите програмисти отдавна от града и сме по планинските скъпи къщи около него. Хем на чист въздух, хем далече от бедняци, като тебе :)

5

Нека, да им е гадно!

преди 5 месеца

София е най смотания град в България. Още от едно време го мразя тоя град когато учих там. Там винаги е по студено спрямо другите градове, постоянно духа някакъв гаден вятър и често вали когато в останалата част от страната е слънчево и топло. Като добавим и супер мръсния въздух, трафикът, ромите, бежанците и всички магинали дето са се събрали там, а и високите цени на жилищата, с ръка на сърцето можем да кажем че това е най лошият град за живеене в България. Добре че живея на село. Тука е рай

4

Искате зима...

преди 5 месеца

Ама арабите са платили тази година над 24 милиона долара за посявки и дъжд. Т.е. най-вероятно облаците ще минат над България като товарен влак и ще слязат надолу да се изливат. Стана работата който плаща - той има дъжд/сняг/продукция.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Искаме истинска зима. С дебел сняг и минусови температури. Радост за децата.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Юхууу, кеф! Дано зимата е ледена и много снежна! Да си стоим на вилата пред камината, да си работим от вкъщи, а рано сутрин да ринем сняг с децата, за да идат на училище и градина. Ммм, идилия. Любим сезон- зимата! С нетърпение чакаме снежните планински склонове и ски повичките. Здраве, въздух, свобода! Haters gonna hate.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Супер, нека да имаме нормална зима! И пишман шофьорите да си седят у дома!