111

всичкиЗатъпяхме !

преди 5 месеца

Разделяй и Владей ! Докато политическите динозаври не се разпаднат, болшинството от ресурсите, включително човешките, ще бъдат системно унищожавани. НЯМА КРИЗА НА РЕСУРСИ !!! СВЕТОВНАТА КРИЗА Е КРИЗА НА ШАЙКА ПСИХОПАТИ, РАЗПРЪСНАТИ РАВНОМЕРНО ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПРОМИВАТ ЧЕРЕПИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРИЦА ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА ЛЮЛКА, ЗА ДА ГИ ТЪРПЯТ !!! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МЕЖДУ НАС И НИ СЕ ЧУДЯТ НА ОВЧЕДУШИЕТО !!! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ гаврятСвас !!! Разделяй и Владей !

110

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците пръждосаха руските гемии в Новоросийск и гръмнаха руското ПВО С 300 и С 400 в Крим. За броени месеци Крим ще бъде очистен от пияни и дрогирани москали. След това идва ред на Донбас и всичката останала москалска пиянаСГАН или ще натори Украйна, или ще се омете обратно в ПАНДИЗстан.

109

Бай Ганьо

преди 6 месеца

Дружбата между МЕСТНИТЕпутинофили и кремълскитеПУТИНОПИТЕЦИ е като пръднятаИлайната за всяко живо същество

108

Анонимен

преди 6 месеца

Който не става за друго, го използват за пушечноМЕСО. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 106 ГОДИНИ НАД 20 МИЛИОНА УМНИ РУСНАЦИ НАПУСНАХА БОЛШЕВИШКИЯ ПАНДИЗстан. ПРЕЗ 2014 ПУТИН ГО РИТНА КОН В ТИКВАТА И ЛАЙНОТОудари ВЕНТИЛАТОРА В ПАНДИЗстан.

107

ЖИВКОВ

преди 6 месеца

Дружбата между българския и руския народ е като въздуха и слънцето за всяко живо същество!!!

106

Анонимен

преди 6 месеца

Американските високоточни оръжия пържат руските бойни машини и оземляват руснаците при Авдеевка ! В Кремъл 5 пари не дават колко москали ще ритнат украинската камбана, така че ще ядем украинско жито и царевица, наторени с КРЕМЪЛ БИО, есенцията на украинските бойни поля ! РУСОФИЛИ, ЯЖТЕ ЖИТО И ЦАРЕВИЦА, НАТОРЕНИ С КРЕМЪЛ БИО И ЗА ЕДНА НОЩ ЩЕ НАУЧИТЕ РУСКИ ЕЗИК !

105

Анонимен

преди 6 месеца

Айзенхауер се срещас представители на цивилизацията Бетелгейзе от съзвездието Орион през 1954 г. във военната база Едуардс. ПРЕДИ 70 ГОДИНИ ! Американските оръжия оземляват руснаците при Авдеевка ! В Кремъл 5 пари не дават колко москали ще ритнат украинската камбана, така че ще ядем украинско жито и царевица, наторени с КРЕМЪЛ БИО !

104

руски алкохолик

преди 6 месеца

може да се излекува, само ако повярва в Исляма, който забранява концентрирания алкохол !

103

Бравос!

преди 6 месеца

Мачкай Зеленски руските фашисти! Мачкай ги жестоко, както може нас.ра.н гъс да мачка безмилостно таралеж

102

Анонимен

преди 6 месеца

Християнски ЕС ще бие ручкия ислям.

101

българин

преди 6 месеца

Мачкай Зеленски руските фашисти.. Нека помнят че в Украйна не се ходи без покана поне 100г.ха.ха.ха.. Българите сме с Украйна

100

Анонимен

преди 6 месеца

Фашизмът на зелю я разсипва,то друг няма.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Зелю да моли за примирие,ако иска да спаси Украйна,или поне малкото останалото от нея.Бил съм там на екскурзия по времето на СССР.Цъфтеше тази държава,а сега фашизмът я разсипва.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Този див див запад рано или късно ще разбере,че този гном миризлив е *** и не става за нищо както и укропите

97

Анонимен

преди 6 месеца

Мужиките отстъпват от Украйна. Абсолютно деморализирана е съветската армия. Извършват само терористични актове под въздействието на голямо количество водка.

96

Анонимен

преди 6 месеца

"Симптом на умора" -Просто няма живи хора ! Пушечното месо свършва !

95

Анонимен

преди 6 месеца

Новата корица на The Economist с прогноза за следващата година. Корицата се съсредоточава върху избирателните урни, изкуствения интелект и очаквания упадък на световните икономики. Отгоре са Путин и Зеленски, които се гледат очи в очи. По-долу са президентите на Китай и САЩ, обърнати в тил. Интересите на Америка включват напредък в програмата за климата, зелена енергия, благородни метали и Арктика. Китай има евтина енергия, минерали, електрически транспорт и златни резерви. Над Зеленски има силует на момиче и ракети, а над Путин - Тръмп и гълъб на мира.

94

3

преди 6 месеца

но противно на здравия разум и военната наука, зомбитата бяха изпратени да щурмуват Кринки и казашките лагери, където беше тяхното десантиране очаквано предварително.

93

2

преди 6 месеца

но по никакъв начин не повлияха на активността на десанта на левия бряг на Днепър. Подготовката за десантната операция би имала смисъл, ако имаше правилно планиране и натрупване на по-големи сили, но операцията беше де факто нарушена от системната работа на оперативно-тактическата авиация и артилерия на ВС на РФ от левия бряг на Днепър. Предварително са открити и унищожени зоните на концентрация на понтонния парк и друга военна техника. Неуспешният десант на автомобилния и железопътния Антоновски мост потвърди неподготвеността на зомбакнацистишена за провеждане на такива операции,

92

1

преди 6 месеца

Какво е важно да се разбере за гибелта на десанта на зомбитата на киевският наркокартел на левия бряг на Днепър. Очевидно десантът на киевската хунта, набран от най-малко три бригади на морската пехота и една бригада на териториалната отбрана, трябваше след десанта да се отправи първо към Алешки, след това към Нова Каховка и след това до Чаплинка и приблизително на 15 декември - до Геническ на границата с Крим. Сухопътният изход към граничните райони на Крим беше придружен от атаки с крилати ракети Storm Shadow и MGM-140 ATACMS,