38

Анонимен

преди 5 месеца

Айзенхауер се среща с представители на цивилизацията Бетелгейзе от съзвездието Орион през 1954 г. във военната база Едуардс. ПРЕДИ 70 ГОДИНИ ! Американските оръжия оземляват руснаците при Авдеевка ! В Кремъл 5 пари не дават колко москали ще ритнат украинската камбана, така че ще ядем украинско жито и царевица, наторени с КРЕМЪЛ БИО !

37

Андрей Луканович бил

преди 5 месеца

свързан с портфейлите на Горбачов

36

Анонимен

преди 5 месеца

руският череп- кръгъл сирак, започнал да прави пластмасови играчки и о чудо станал милиардер!

35

Челси бил на Путин..

преди 5 месеца

Левски бил на ДСБКП ... Виждам невероятна логика...

34

До авторката Н.ели

преди 5 месеца

И като е свързан с Путин какво ?! А Васил Терзиев с кого е свързан ? Или това не е същото ?! По интересното е Какво става със Големият Контра наступ на нацистите в Украйна ? Изглежда тръгна ама на обратно в чувала в Авдеевка !

33

Анонимен

преди 5 месеца

Дори два пъти умря Путин, един път казаха англичаните, втория път казаха американците хахахахах

32

Анонимен

преди 5 месеца

Да го почват веднага!!! Руските слуги да им се вземе всичко!!!

31

-предполагам

преди 5 месеца

че Абрамович скоро ще падне фатално по стълбището. Путин няма приятели. Има слуги.

30

Еврогей

преди 5 месеца

Хааайй гааййз, хау'з гойн'? Хайде да си организираме евporейски самит и да публикуваме документ в който са изброени 120 прилики между Путин и Хитлер!

29

Цецо Колев

преди 5 месеца

Украинската армия напредва,великата контраофанзива дава резултат и вече са близо до Москва,а Путин болен от неизлечима болест е в бункера.Това са само чак от глупостите на днес.бг

28

Тошо

преди 5 месеца

Е той Путин нали уж умря.Вие така ни казахте

27

Анонимен

преди 5 месеца

E кой не е от олигарсите. Моля ви , по сериозно. Юрген Рот ги описа отдавна тези неща.

26

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 26 А, какво стана - "Ще превземем Украйна за 3 дни"???

25

Червонец

преди 5 месеца

Темите с дворците, бункерите и "портфейлите" на Путин са по-вълнуващи от caпyнeн сериал. Къде-къде по-прозаична е вестта за предстоящата след 10 дни във Виена среща на министрите на енергетиката на държавите от ОПЕК+, на която ще се решават 2 главни въпроса. 1.) Съкращаване на сумарния добив на петрол с около 1 млн барела в денонощие; 2.) Пълен отказ за доставки в страните, подкрепящи израелската агресия.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Венгрия и Россия подписали график строительства атомной электростанции "Пакш II". Об этом заявил глава МИД Венгрии Петер Сийярто.

23

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с контранастъплението?

22

Анонимен

преди 5 месеца

Няма кой да успее в Русия без да е приблежен по някакъв начин на Путин .Ако случайно го направи и не се отчита ,всичко каквото притежава се национализира .

21

Рендету

преди 5 месеца

Абрамович никога не е бил "човек" на Путин!!! Той е.... просто Посредник, между Путин и Запада, ролята му е да "разнася неофициални послания" между тях, и е между "*** и наковалнята", щото в противен случай ще го смажат както на Запад така и в Русия, за 24 часа могат да го превърнат в клошар!

20

алууууу

преди 5 месеца

бибиситууу,къде бяхте кога този човек вливаше може би млрд. във вашата страна и никой не си позволяваше ДАЖЕ да го обижда за нещо?!?Имате едни от най-добрите тайни служби на света,чак сега ли разбраха,че е свързан с Путин?!? Лицемери долни,после защо нормалният човек не обичал "запада".......

19

Анонимен

преди 5 месеца

Нека логически и безпристрастно да анализираме научно фантастическата статийка на другарката редактор! Първо: Има ли Путин свой личен финансов капитал - Да. Второ: На Запад ли е този капитал -Не! Путин не е *** и знае, че рано или късно западните служби ще ги открият и ще използват тези данни за манипулация, а и той и семейството му са "Персона Нонграта" на Запад. Трето: Къде е този капитал? В Русия, основно под формата на редки скъпоцености и предмети на изкуството, акции и инвестиции!!!