8

Анонимен

преди 6 месеца

Алооо, търгашите, правете годината черна по-лесно ще ви е!

7

Истина

преди 6 месеца

Няма истинско намаление при нас. в Америка да имаш склад със тока която след още една година няма да струва нищо е скъпо, затова е по-добре да продадеш дори с малко загуба, но да не трупаш нова зарадо склад, затова има продукти на 2-3 години които трябва да се махнат, но тука всичко ни е евтино от тази гледна точка. Да цените са ни по-нагоре защото сме по-богати от американците/германците и затова слагат някаква отстъпка, така че да ги продадат нещата на нормална каквато трябва да бъде цената..

6

Перниканец

преди 6 месеца

търговски трикове за Черния петък ? Има - масово цената е х2. Да се изчака тълпата да си накупи и после да се напазарува на 20%, защото ще чистят остатъците. Търговията е процес при който парите преминават от ръцете на нетърпеливите, в ръцете на търпеливите.

5

Мижав интерес...

преди 6 месеца

Цена за прахосмукачка преди черния петък - 95лв!Цена на същата тази прахосмукачка по време на черния петък - намалена от 149 лв и се продава само сега и само за 129 лв.Толкоз по темата... :) :) :)

4

Анонимен

преди 6 месеца

Преди малко взех от промоцията не Кенефланд кисело мляко, 3.6% а вътре такава водичка като 0.5%, та толкова за намаленията!

3

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Понеже е легално (ако е коректно, разбира се) във всички нормални и свестни страни

2

Анонимен

преди 6 месеца

АМИ ЩЕ СЛЕДИМ, КАТО НЯМА ДЪРЖАВА И ОРГАНИ ДА СЛЕДЯТ, А СПЯТ...

1

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам каква лампичка, но защо това нещо трябва да е легално въобще у нас?