10

34 години

преди 10 месеца

Дочакахме, на кого да благодарим, ДПС /ГРЕБ/БСП или на някоя друга мижатуркаь?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Какво означава "лицензирано хеликоптерно летище" ? Тоест когато отива да вземе пострадал каца нелицензирано а когато го закара в болницата каца вече лицензирано ?

8

Е?

преди 10 месеца

До ПенсионерТо и Св.Марина във Варна има от 10 год. ,не сте специялни там у софето

7

Боко с дупето широко

преди 10 месеца

Втория и третият кабинет на Боко бяха заделили пари за медицински хеликоптери. Боко даде парите на една фирма която трябваше да достави стари но реновирани медицински хеликоптери на един по-мургавичък от Ямбол който уж имаше такава фирма. Фирмата изчезна , парите също. Хеликоптери няма, но чекмеджето на Боко е пълно.

6

Alou.

преди 10 месеца

Покойният Алексей Петров имаше медицински хеликоптери, като се надяваше да се закачи с тях за постоянно и легално на държавна хранилка. Негово лично решение си беше да ги продаде...

5

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 2Имахме 2 медицински хеликоптера. 2019 продадоха последния. Никой не искаше да плаща!!!! 36/ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ/лева струваше застраховка"Планинска грижа" ГОДИШНО!!!! Това колко кутии цигари или трилитрови бутилки бира е Бе умници!!!! Просттт и крадлив народ. Ама разбръш ли не бил случил на политици? Важното е друг да палаща. Ти само да ползваш.

4

първото

преди 10 месеца

такова летище е имало по времето на соца, на покрива на доларовата болница, сегашно крило на Окръжна. Пак се младите и умните мислят, че летоброенето започва с тяхното раждане и се опитват да занулят всичко постигнато преди тях, макар и да е соца. Соцът е човешки опит, но никой не вижда това!

3

Shark

преди 10 месеца

Хеликоптерна площадка има на покрива на болница Св. Георги в Пловдив. Защо не се ползва? Не откриват топлата вода, че да се правят демонстрации. В нормалните държави това го имат от 50 години.

2

Пенсионер

преди 10 месеца

Болница Лозенец има хеликоптерна площадка от много години , но не е лицензирана. Лицензирането явно е държавен рекет да се плаща.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Гледал съм филми с Памела Андерсен а тя е вече баба още като млада хората са имали медицински и спасителни хеликоптери а при нас сега ги откриваме