41

Зозо

преди 5 месеца

А заверихте ли си пожарогасителят при лицензиран техник?

40

Анонимен

преди 5 месеца

До Банкеръ - "При температура под 4 градуса летните чисто нови гуми са по опасни от 10 годишни зимни гуми." Явно не си карал никога със стари (над 5-6г ) зимни гуми ,за да говориш такива неща :)))

39

Анонимен

преди 5 месеца

За непочистен от сняг път, особено с наклон наистина си трябват зимни гуми. Например ако ходите до Мальовица или 7те рилски езера зимата. Но истината е че за града последните години зимни гуми са доста излишни. Има и друго - да се кара внимателно и според обстановката. Ако си мислиш че си хванал господ за шлифера защото си с луксозна кола със зимни гуми, пак стаеат бели. Ето така едно момче с чусто ново А6 allroad се окопа до праговете миналата зима, а аз с дачията с 11 годишни зимни гуми - не

38

Алекс

преди 5 месеца

До Анонимен38 Тези 7 градуса са гумаджийски митове и легенди.В "Автобилд" има тест на зимни гуми,в който участва и лятна за сравнение.При минус 5 градуса на сух асфалт,лятната гума има по-добро сцепление и по-къс спирачен път от зимната.

37

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 36 И коя е истинската кола? И джуган, и жук, и газ 52, и Лада Нива съм карал. Това над Сапарева баня и Боровец в дъжд и сняг за нищо си го нямахме. Та отваряй се още. Докато не се вземат мерки срещу такива като теб, ще е война по пътищата. Когато е увредено задкормилното устройство, спасение нема.

36

до лансера

преди 5 месеца

BMW се кара най- приятно зимата. Един шпер и правиш Aleko WRC. Добре е да си с хубави гуми, да не те сърпаме и бутаме.

35

ИВАН

преди 5 месеца

ТЕЗИ СМЕНИ НА ГУМИ СА РАЙ И ПЕЧАЛБИ ЗА КРАД ЛИВИТЕ ГУМАДЖИИ! ТЕ САМО ТОВА ЧАКАТ И ПОТРИВАТ РЪЦЕ! НЕ СМЕНЯМ НИКАКВИ ГУМИ! КАРАМ СИ ВСЕСЕЗОНКИ С ГРАЙФЕР! ПАРИ НА ИЗМАМНИЦА САМО НЕ ДАВАМ!

34

Мда

преди 5 месеца

Аха, според идиотската формулировка на "бистрите умове" от Парламента, трябва да си ИЛИ със зимни гуми, ИЛИ с такива с грайфер над 4 мм...Т. е. може и със зимен ***... Като всичко в нашата държава .....

33

БЪЛГАРИН !!!

преди 5 месеца

А РАЗБИТИТЕ И ОПАСНИ ПЪТИЩА ???

32

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименГенчооо, зимните гуми не са заради снега! Лятната гума под 7 градуса става пластмаса и губи сцепление. И двата пъти отзад ме удариха в София през зимата! Тръгнахме един след друг и на жълто аз заковах, и в огледалото го видях как се пързаляше като на шейна и ме натресе. А пътя бе"излизан"!!!!! Та какво още да Ви обняваме спецове и отворковци. Не трябвало да Ви задължават? Бой и сваляне от МПС-то. Какво правите на пътя?

31

Деско Пичат

преди 5 месеца

Ас ся сам са фалшиванлитчна с фалшоф номер спираъ *** и ми пишат гшобо на унаа рабутаа .. Хе хе хе хитър хитъъъъъъър

30

Анонимен

преди 5 месеца

Кви лади и москвичи си сънувал. Ще си карам, както си искам, а, като не можеш да караш истинска кола, не опявай много.

29

Зозо

преди 5 месеца

Имам 2 комплекта - зимни Viatti и летни Michelin Energy. Сменям ги регулярно. Онзи ден ме провериха гестаповците - редовен. Викат - приятен ден :))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 5 месеца

До до страстнияАма оцелявай си колкото си искаш, но не излизай по общинските и републиканските пътища. То как беше? Да му го набиеш, ама акък не можеш да му налееш. Склери! Нали като паднеше сняг редица москвичи и лади в канавките край пътя. 3 дни от Берковица до София като падне сняг на Петрохан. При първи сняг вървя без проблем. Няма да понасям. Няма да буксувам. Но отворковци като теб го закъсват и задръстват пътя с галошите си. И крайно време е да вземат реални мерки за фаровете.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Акция " Зима" или акция " взима". Каква зима - температурите са плюс 18-20 градуса дневни и 10-14 градуса нощни температури. Сняг и в Швеция още няма. Ще се пълни бюджета на МВР ли?

26

обиден

преди 5 месеца

До Анонимен::Не трябва да ни принуждават за нищо.Един кара само градско,друг катери връх Шипка.Препоръчвам два комплекта зимни и летни.Но пък има хамалогия.Всеки да избира.Но съм против принудата.Все едно да ме принуждават да хода на нудистки плаж.По Черноморието над 10години сняг няма.Няма и ниски температури.Защо ще ме принуждават да им купувам скъпи и ненужни гуми?Ето,за това говорим.Чао,лек ден!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Не помня да съм платил някога акт, а сигурно имам десетки. Ще ме хванат за ...

24

Анонимен

преди 5 месеца

Какви зимни ве, тъъъпанари? Аз живея във Варна.... днес ще е 20 градуса утре ще е 16 и така поне още 10 дни. Че аз тия зимни гуми ще ги изпиля докрая на месеца в това топло време. Тъъъъпанари скаааапани!

23

До 12

преди 5 месеца

Твоето умряло gti със леко направения си баварец ще го изкарам от участие изобщо по улиците

22

до страстния

преди 5 месеца

До Размисли и Страсти::Помниш ли времето когато понятие "зимна гума"не съществуваше?А и нямаше и гуми по магазините?И пак оцеляхме.Нямаше и такива брутални катастрофи всеки ден.Всяка зима ходехме с децата на Пампорово и Боровец с Москвич 408 И,с най обикновени гуми от Варна и сме живи и до днес.Оценка на пътната обстановка,дисциплина и внимание.Това е нужно.А не гуми по 500лв.едната и кола с 500 к.с.