12

Лекар в интензивното

преди 6 месеца

До анонимния 10. Всъщност всичките бяха надупчени, лека им пръст. Няма да липсват на обществото. Овце има още.

11

Анонимен

преди 6 месеца

все същите аидиоти в тоя сайт - нямате оправия ве конспиратори

10

Престъпна небрежност

преди 6 месеца

Престъпна небрежност за десетките хиляди жертви на лечение по китайски протоколи или с токсичния ремдисивир.Навсякъде жертвите на пландемията са лишените от антибиотици. В България пропагандата против антибиотиците беше доскоро в медиите. Вашите ръце долни *** са в кръвта на загиналите от вторични бактериални пневмонии нелекувани с антибиотик, върнахте ни 70 години

9

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че си го изкарал за 4 дни , ОЧЕВИДНО не се отнася за 40 000 българи, които си отидоха от този свят от ковид, неваксинирани. Пък и не се радвай, до 1 година след прекаран ковид е десетки пъти по-голям риска да получиш тромбоза.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Не съм се бол с "ваксина'. Изкарах го за 4 дни. Ден 1- 38.3 температура, тръпки по тялото, болки в очните дъна, леко дращене в гърлото, лека хрема, незначителна кашлица; Ден 2- 37.5 темп., другото- същото; Ден 3- 36.7 темп., гърлото мина, кашлица без промяна, болка в очите все още, Ден 4- почти никакви симптоми, темп. 36.6. Това беше, днес съм Ок. Най- обикновена настинка, незаслужаваща особено внимание.

7

Анонимен

преди 6 месеца

При положение, че са ваксинирани 2/3 от живещите в България хора над40 годишна възраст,които влизат в болниците и умират от Ковид-19, е съвсем логично да заключим, че ваксината пази, щом 71,15% от приетите в болница не са ваксинирани, а оставащите 28,85% процента са ваксинирани и се разболяват много по-рядко.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Мисирката явно не е разбрала че СЗО отдавна обяви край на пандемията. Китайската кихавица вече дори не е в списъка на силно заразните болести.

5

Анонимен

преди 6 месеца

При положение, че 30% от българите са ваксинирани е съвсем логично да заключим, че ваксината не пази, щом 70% от приетите са ваксинирани - оставащите 30 процента са ваксинирани и се разболяват наравно с нас.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Неваксинираните все така пълнят интензивните отделения и моргите

3

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера още трима човека са постъпили в интензивното, неваксинирани, както и предишните.

2

без име

преди 6 месеца

неваксинирани естествено

1

Ужасно Ужасена

преди 6 месеца

УжасТ!