17

Анонимен

преди 10 месеца

стария Грух колкото и да се обажда от коневръза не може да стъпи на малкия пръст на действащия Грух

16

Мекере

преди 10 месеца

Вие евроатлантиците сте поклонници на исляма!!!Турското робство се завърна и вече няма традиции обичай и религия щом затворихме православен храм по заповед на краварите!!!Четете и помнете за Баташкото клане и не само ,,,,

15

BONZO

преди 10 месеца

Много точно заглавие, но са сбъркали една буква: Николай Свинаров: В Аферата с отбраната се направиха много положителни стъпки

14

Анонимен

преди 10 месеца

А в сверата на сигурността пълен провал.Ссмо един факт ще посоча....,,Лукойл е пълен монополист на пазара през вашето управление.И ,,газовата политика" ..Пълен провал и хаос....Та се наложи Теменужка Петкова да изяде папката с договорите за ,,газовата пътна карта " ...И така и не се намери..За газовата ни стратегия за години.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Българите трябва да се освободят от две беди за винаги...ГРАБ и руснаците.Нямс ли ги , земята ни ще диша свободно.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност точно ГРАБ доведоха страната ни в най дълбока зависимост от Русия.Те построиха ,,Руски поток" и умишлено бавиха другата тръба с Гърция.Забавиха проучванията за българска газ , преднамерено и в синхрон на руските интереси.Лсндирахс ,,Лукойл" и всячески ги направи монополист на територията.Което е още един стопер за страната ни.И се видя , голям проблем.Енергийнста ни политика бе проруска.До този момент.Когаъо се видя всичките им долни манипулации.И така не стана ясно , кому са ,,кюлчетат

11

Анонимен

преди 10 месеца

Жалко , но е прав.Голяматс опасност за България е външния враг Русия.И крадците вътре.Стед които беше и Свинаров.За туй е за съжаление.Крвдци да ни спарват от руска заплаха.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Толупте не могат да осигурят нито отбрана нито сигурност. Могат единствено да прехвърлят суверинитет, за което да получават пари.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Toзи тoчнo kaтo бeшe миниcтъp нapязa въopъжeниятa, зakpи чacтитe и nogeлeниятa, cъkpaти oфицepитe и cepжaнтитe нa БA и rи изхвърли нa npoизвoлa нa cъgбaтa...

8

После същото моме

преди 10 месеца

смая Франция. В компания с други бълг. студенти бяха наели кораб, който да ги вози по Сена в нощта на някакво празненство. Бяха ошашавили Париж, надувайки до крайна степен чалга-музика, докато си карат празника на борда на кораба. Колко ли струва наемането на такъв кораб? Останалите "деца" в тази компания също не са от случайни семейства, напр. синът на съветник на президента Първанов. Момчето е и внук на "руския човек в БАН" (акад. В.Хаджиниколов). Защо ли не го бяха пратили да следва в Москва?

7

Анонимен

преди 10 месеца

Една от тях беше боядисването в розово на някои от колите на Военното министерство, ама то е било за заблуда на противника, а не за да са в тон с цвета на тоалета на щерката на министъра. Тези автомобили случайно са я откарали на абитуриентския й бал в тържествена процесия. Все в интерес на военната стратегия на България, да не вземете да си помислите нещо друго?

6

Анонимен

преди 10 месеца

Тия се състезават по бълване на глупости.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е Свинаров.Комунистите русофили всячески са готови в най неподходящия момент на бутат държавността и блокират институции и готови на всякакви саботажи.Като хвърляне на бюлетини и позиви за въстание срещу българските власти.Правителства .И български управленци..

4

Дддд

преди 10 месеца

Да нападне някой в България все едно да нападнеш клошар да търсиш пари от него

3

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя боядиса 3 БМВ-та розови за бала на дъщеря си ,като беше министър.И като го пита Бареков,вярно ли е това.Тоя тръгна да пелтечи и каза че не си спомня .Окраде армията като министър.

2

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Страйкър /и ,излезли от употреба и горящи като кибрит ли са ,, много положителните стъпки ,,? Или самолети на чертежи отпреди 50 години ? ШуШумингер !!!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха това сигурно е някакъв виц.Изнесоха каквото можаха,а сега ще плащаме милиарди за нещо,което ЕВЕНТУАЛНО ще дойде чак през 2025-та година.Дотогава ще разчитаме на гаргите да ни пазят.Поне гарги има и са по-умни от тази ***.