17

Анонимен

преди 6 месеца

стария Грух колкото и да се обажда от коневръза не може да стъпи на малкия пръст на действащия Грух

16

Мекере

преди 6 месеца

Вие евроатлантиците сте поклонници на исляма!!!Турското робство се завърна и вече няма традиции обичай и религия щом затворихме православен храм по заповед на краварите!!!Четете и помнете за Баташкото клане и не само ,,,,

15

BONZO

преди 6 месеца

Много точно заглавие, но са сбъркали една буква: Николай Свинаров: В Аферата с отбраната се направиха много положителни стъпки

14

Анонимен

преди 6 месеца

А в сверата на сигурността пълен провал.Ссмо един факт ще посоча....,,Лукойл е пълен монополист на пазара през вашето управление.И ,,газовата политика" ..Пълен провал и хаос....Та се наложи Теменужка Петкова да изяде папката с договорите за ,,газовата пътна карта " ...И така и не се намери..За газовата ни стратегия за години.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Българите трябва да се освободят от две беди за винаги...ГРАБ и руснаците.Нямс ли ги , земята ни ще диша свободно.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Всъщност точно ГРАБ доведоха страната ни в най дълбока зависимост от Русия.Те построиха ,,Руски поток" и умишлено бавиха другата тръба с Гърция.Забавиха проучванията за българска газ , преднамерено и в синхрон на руските интереси.Лсндирахс ,,Лукойл" и всячески ги направи монополист на територията.Което е още един стопер за страната ни.И се видя , голям проблем.Енергийнста ни политика бе проруска.До този момент.Когаъо се видя всичките им долни манипулации.И така не стана ясно , кому са ,,кюлчетат

11

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко , но е прав.Голяматс опасност за България е външния враг Русия.И крадците вътре.Стед които беше и Свинаров.За туй е за съжаление.Крвдци да ни спарват от руска заплаха.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Толупте не могат да осигурят нито отбрана нито сигурност. Могат единствено да прехвърлят суверинитет, за което да получават пари.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Toзи тoчнo kaтo бeшe миниcтъp нapязa въopъжeниятa, зakpи чacтитe и nogeлeниятa, cъkpaти oфицepитe и cepжaнтитe нa БA и rи изхвърли нa npoизвoлa нa cъgбaтa...

8

После същото моме

преди 6 месеца

смая Франция. В компания с други бълг. студенти бяха наели кораб, който да ги вози по Сена в нощта на някакво празненство. Бяха ошашавили Париж, надувайки до крайна степен чалга-музика, докато си карат празника на борда на кораба. Колко ли струва наемането на такъв кораб? Останалите "деца" в тази компания също не са от случайни семейства, напр. синът на съветник на президента Първанов. Момчето е и внук на "руския човек в БАН" (акад. В.Хаджиниколов). Защо ли не го бяха пратили да следва в Москва?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Една от тях беше боядисването в розово на някои от колите на Военното министерство, ама то е било за заблуда на противника, а не за да са в тон с цвета на тоалета на щерката на министъра. Тези автомобили случайно са я откарали на абитуриентския й бал в тържествена процесия. Все в интерес на военната стратегия на България, да не вземете да си помислите нещо друго?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Тия се състезават по бълване на глупости.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е Свинаров.Комунистите русофили всячески са готови в най неподходящия момент на бутат държавността и блокират институции и готови на всякакви саботажи.Като хвърляне на бюлетини и позиви за въстание срещу българските власти.Правителства .И български управленци..

4

Дддд

преди 6 месеца

Да нападне някой в България все едно да нападнеш клошар да търсиш пари от него

3

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя боядиса 3 БМВ-та розови за бала на дъщеря си ,като беше министър.И като го пита Бареков,вярно ли е това.Тоя тръгна да пелтечи и каза че не си спомня .Окраде армията като министър.

2

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Страйкър /и ,излезли от употреба и горящи като кибрит ли са ,, много положителните стъпки ,,? Или самолети на чертежи отпреди 50 години ? ШуШумингер !!!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха това сигурно е някакъв виц.Изнесоха каквото можаха,а сега ще плащаме милиарди за нещо,което ЕВЕНТУАЛНО ще дойде чак през 2025-та година.Дотогава ще разчитаме на гаргите да ни пазят.Поне гарги има и са по-умни от тази ***.