16

БФС

преди 5 месеца

Днес затваря мача, утре ние не ходиме на мачове на националите. Много е просто. А авторитета на Данчо Лечков се срина окончателно. С такива хора като Гонзо, Перукан и другите от изпълкома прогрес във футбола няма да имаме.

15

Банкеръ

преди 5 месеца

Точно пък за автомобилен спорт да говори шампион ставал такъв с най добрата кола два пъти по силна от тази на конкурентите е смешно.Какъв спорт,какви пет лева?Оставка и на Министъра и той е съучастник.

14

НОМЕР2

преди 5 месеца

Засега БФС няма алтернатива! Шайката на Бербатов и Стилиян няма капацитет! Това са двама отлични футболисти, които не са работили нищо друго, за да докажат, че освен да ритат топка могат и друго! БФС трябва да действа твърдо! Да отстранява/с помоща на МВР/ всички хулигани и наркомани от стадионите и да ги лишава от правото да посещават спорти събития! На първо време да бъде отнет лиценза на Ботев Пловдив за несъгласието да допусне националния ни отбор на стадиона си! И това да е обеца за клубове

13

Анонимен

преди 5 месеца

140 клуба по 30 деца средно... А после БФС мислели за децата в спорта, егати бок----ците.

12

пасарела

преди 5 месеца

Ама защо кликата о БФС ги е страх от зрителите на стадиона ? Ами защото нищо не направиха като екип , освен да лапат пари и привилегии !! Вижте само колко известни треньори и футболни деятели им обърнаха гръб , а те не се усещат като приказката за голия цар !!

11

Bobby 6killer

преди 5 месеца

Ееее неблагодарници, направих ви красиви екипи, Бяло И Злато! Направих ви Втори Екипи Като на РОМА и тез пак недоволни, кво искате още ??? Синче с плеймейтка трябва да изхранвам, знаете ли колко струва една топ плеймейтка на ден??

10

Gotze,

преди 5 месеца

А ти ползваш ли компютър в свободното си време? Или имаш друго хоби като лова, например?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Не е Български футболен съюз, а Футболен съюз Перуци-Рома.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Някой преди години беше казал, че Сираков оттегли ли подкрепата си, Перукан е пътник. Това се случи преди дни, така че останалото е въпрос на време.

7

Gotze,

преди 5 месеца

ползва компютър (това е виц само за БСП)

6

Дони

преди 5 месеца

Ухаа, Перукан е пътник!

5

БОЙКО и БОБИ

преди 5 месеца

Недейте така бе, ПП-та! Ще счупите това, което градихме 12 години!

4

БРАВО Г-Н ИЛИЕВ!

преди 5 месеца

БРАВО! ДОСТОЕН МИНИСТЪР!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ще въртят, ще сучат и накрая пак същотото, без промяна! Както всичко в тази територия.

2

Анонимен

преди 5 месеца

"Съжалявам за тона, но горе чух някои неща, които ме разтревожиха искрено"-------------А сезира ли прокуратурата? Защото се обзалагам, че клубовете са изкарали далаверите на Перукан на светло.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Уефа ви изхвърля до дни....