31

ВСИЧКИ!!!

преди 10 месеца

В четвъртък трябва всички нормално-мислещи футболни фенове,да сме около стадиона!!! ОСТАВКА за алкохолизираните наркомани!!!

30

Анжело ПЕРУци

преди 10 месеца

Футболът ни е провал от ниво детско-юношески школи до държавният отбор. Докато другите държави си развиват спорта с правилна спортна политика наш Перукан си пие уискито, щрака с пръсти на кючеци и си харчи повече от незаслужената заплата вече години наред. Като нямаш нито едно класиране на футболен форум за повече от десетилетие и държавното ти първенство е пълен бaтaк значи е крайно време да ти бият шута! Ако имаше и капчица чувство за отговорност сам да си е тръгнал ама кокала не се пуска.

29

Анонимен

преди 10 месеца

А как так г-н Денков си позволявате да критикувате БФС? Те там са със дипломи и много добре знаят какво правят. И ако не сте наясно точно като гражданин - промяната трябва да започне от ръководството.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Говори за изборните измами! Говоро за ци... Ромските своеволия през пслледните месеци ... Не за ... Некви игри!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Но. 9 е зает. Освен да му дадат Но.1!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам защо Денков е с критика. Ако писмото до УЕФА е пуснато от МВР, то отговорността за този цирк, който изложи България пред целия свят е негова.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Питали Киро защо Спецов е толкова голям, защо Асан е постоянно ококорен и защо всъщност Васко е чак па толкова уплашен...

24

VS

преди 10 месеца

А помните ли 1994!? Има някакво проклятие! България на четвърто място с една клизма с Мексико и една необяснима победа срещу Германия! Няма по смешна схема на игра от тази на световно и европейско. Ние сме доказателството!

23

Анонимен

преди 10 месеца

И той горкия за футбола се загрижил. Михайлов не го харесвам. Но...държавата след една загуба на националите директно се намеси. Дали има наивници, които да мислят, че не под въздействието Борисов, Перуката се оттегли. В момента, в който свалиха Борисов, Перуката каза че не е имало конгрес и се върна. Сега кмет на Пловдив е от ГЕРБ. Как Ботев играха на същия стадион пълен. Той бойкотира мача. Борисов си връща на Перуката, чрез кмета. Демек ББ команди всичко.

22

тоти

преди 10 месеца

Оставете човека бе балъци !!! Питайте,що за държавни служители имамемдето МИнистъра им казва ВЪРВЕТЕ СИ ,НЕ СТАВАТЕ ,а те стоят и продължават да се правят на велики и не им ПУКА ОТ МИНИСТЪРА...ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ !!!! СРАМ,СРАМ !!! Навремето идва началникана смяна и ти казва УВОЛНЕН СИ и никой не роптае ,,..???СЕГА КАКВО..ДА РО РАСТРЕЛЯТ ЛИ ако не иска или какво....РЕШЕНИЕ- ОСТАВЯШ ГО БЕЗ ЗАПЛАТА ,БЕЗ КОЛА,БЕЗ ПРАВА и ДА КИБИЧИ В ОФИСА СИ !!!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Ти пък си цъфнал и вързал Денков, БФС е само олицетворение на всичко в държавата и логичен завършек на процеси започнали преди 20 години поне.

20

Зайко Байко

преди 10 месеца

Бойко май пак се уплаши от събитията. Сигурно пак се е скрил в горско стопанство Паламара, да се варди от озверелите граждани - в тоя случай агитките.

19

Вежди Банкетна Култу

преди 10 месеца

Футбол може и да нямате, но каква култура ви оставих! Ах, каква култура! Да откРЪшиш от нея!

18

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 10 месеца

Българския футбол върви по отъпкания път на БДЖ и много други.

17

:)

преди 10 месеца

НАРОДА ВЕЧЕ СИ ИМА ПРЕМИЕР В ДЪРЖАВАТА! ПРЕМИЕР КОЙТО НЕ МЪЛЧИ НА ГЕРБАВИТЕ И ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА. :) пак ще гласувам за Денков.

16

Бойко и Боби и Боби

преди 10 месеца

Недейте така бе, ПП-та! Ще счупите това, което изградихме 12 години! Ще се счупи държавата!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Господин Денков, а какво мислят за футбола от Посолството ? Одобряват или не ?

14

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 10 месеца

ГЕРБ и перуката погребаха българския футбол. И не само.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Висока степен на куроянковщина.

12

Super Денков

преди 10 месеца

10 Такива като теб са дъното баце,Рус0роби.