11

Стоян Стелий :

преди 10 месеца

Ахааа,"подозират" значи, без факти убиват хора само по подозрение... И после реват,че художника с мустачките ги е трепалбезпричинно?!? Сигурно и той ги е подмятал само по "подозрение",налЕ?!? А дали не вършат същото като фюрера,това май на е полит-коректен въпрос ми се струва...Бай дъ уей,нямаше ли над 50 декларации,изявления и бла бла бла от страна на ООН от 1948 досега или пак е неполиткоретно да се споменава?!?А нещо за спонсора на терорягите - ФАЩ или пак не е в мейнстрийма на либера3тията?

10

Анонимен

преди 10 месеца

Защо осъждате убийството на израелски деца, а оправдавате и даже поощрявате убийството на палестински деца? Първите деца по-качествени ли са от вторите? Ако отговаряте с да, с какво се отличавате от нацистите?

9

До 8

преди 10 месеца

И ти май много филми си гледал, вместо да учиш.Резултата - неграмотен, който се опитва да се изказва "компетентно"!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Какво чакате...думкайте болницата, ако има има ако няма...е още 30 40 деца и с тях и без тях

7

Анонимен

преди 10 месеца

бомбете москва там са тия които подкукоросаха арабите

6

Анонимен

преди 10 месеца

Тия безбожници от Изсраел сега и детска болница ли ще думкат, та си търсят оправдание? Не им ли стигат убитите над 4000 деца досега? Няма по-низшо същество от евреина.

5

Анонимен

преди 10 месеца

посолството на блатната джанахирия да набомбят там са терористите

4

Анонимен

преди 10 месеца

Статията е със стара информация. Намериха тези стаи с тунела под детската болница, има цял клип в Ютюб. Виждат се въжетата, с които са били вързани заложниците и даже детска бутилчица за мляко върху един трафопост. Има и мотор с дупка от куршум, от тия с които нападаха Израел на 7ми. Бомби, рпг-та. И след даже и списък на арабски с дежурствата за пазене на заложниците. Понеже са снимали отвън - бедна ви е фантазията каква разруха е в газа. Отломки, бетон, обърнати ламарини, голяма мизерия

3

Гого

преди 10 месеца

Подозират или имат точна информация,защото това са две различни неща

2

L.

преди 10 месеца

Веднага да се бомбардират всички детски болници!

1

Слугите на мамона

преди 10 месеца

Един вид, ше ударим детска болница, да си знаете да мислите правилно.