17

Наблюдател

преди 6 месеца

Застрояването променя климатичните промени а рушветите променят статута и резултата е повече от явен!Да ви е честито евроатлантическото турско ново робство

16

Анонимен

преди 6 месеца

"Климатични промени" е имало и преди 100 години, и преди 1000 години, и преди 10 000 години, и преди десет милиона години. Само че сега измислиха и органицираха как да нии ограничават и грабят под този предлог! Самолетите на милиардерите не са проблем, вашата кола с еднолитров обем е проблем! За богаташите в Давос доставят тонове най-скъпо месо от другия край на планетата, докато те се тревожат как ние ядем месо! Пропагандата е ежедневна, атаката е започнала!

15

Еe ist wieder da

преди 6 месеца

Комунистите и русофилите замърсяват планетата с присъствието си.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Докато има климатични промени, всичко е наред. Спре ли да се променя климата, или си умрял, или ти остават няколко секунди.

13

Анонимен

преди 6 месеца

И кво ся, да спрем слънцето ли? В цялата слънчева система се наблюдава затопляне, в унисон със слънчевата активност. По някое време ще започне охлаждане и това са съвсем нормални цикли.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Прав им път. Без друго са от едва 6-7 века, от началото на малкия ледников период, в чийто край живеем. Обичайните температури в този регион са с два градуса по-високи и всъщност се връщаме към нормалното.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Би трябвало скоро да има сняг.Вместо да се радвате на хубавото време и че няма да плащаме високи сметки за отопление само мрънкате.От Глобално затопляне минахте на "климатични промени".Още един вулкан като изригне ще стане студено като през 1815-та.Екосектантите където са си направили план да съкращават населението заради измисленото им Глобално затопляне да ходят да си протестират на вулканите колкото искат.

10

Анонимен

преди 6 месеца

климатичните промениса самона запад, тука и в русия нема

9

Анонимен

преди 6 месеца

Еми нали искахте промяна ? Ето я... Промяната Продължава!

8

Анонимен

преди 6 месеца

в събота щяло да има сериозни превалявания на сняг над 1000 метра ... та толкова за стопяването на тия .. 'ледници' .. ***- -илите писали статията дори не са си направили труда да видят прогнозата за времето, че да може да хване дикиш поредната им лъжа за глобално затопляне и климатични промени ...

7

Анонимен

преди 6 месеца

Шe ckoчи цeнaтa нa xлagилницитe...

6

пепи

преди 6 месеца

Странно как предсказват толкова сложни неща а не могат да кажат точен резултат от един мач . А и все още чакаме предсказанието на оон от 1965 година че Ню Йорк до 1990 година ще е под вода

5

Я пак?!?!

преди 6 месеца

Пробив ли е това в догмата, че човека и само той я докарал да затоплянето? Сега било и Слънцето! Ами сега!!!! Като казахте Аз кажете и Б- колко процента от сборния ефект е от Слънце и колко от човешка дейност? Не забелязвате ли, че ефектите от зелени политики обогатяват едни и мачкат други,м??? Дали хора с инфо, не ни пробутват за наша вина нещо което те знаят ,че бездруго ще се случи?Не, не съм плоскоземец. Такива са били едни дето са приемали догмата безкритично преди векове.

4

Чочо Карачочев

преди 6 месеца

Чудя се колко ли пари се плащат на официалните медии за да лъжат нон-стоп за всичко ОВЦЕ хората !? А ОВЦЕ хората се връзват на всяка лъжа и никога не подлагат на съмнение казаното от пипалата на октопода .

3

Анонимен

преди 6 месеца

2045 е достатъчно далеч. Мога да предположа висок риск 70%+ направилите прогнозата да не доживеят да видят дали ще се изпълни.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ами така е преди хиляди години Сахара е била джунгла, но вече не е климата винаги се е изменял. И разно сополанкковци не могат да променят това.

1

Пен

преди 6 месеца

А големите ледници как са?