11

Фитьо

преди 5 месеца

На 83 е добре след като е разбрала какво "трябва да стори".На майка ми трябва да и кажат,че ще и дадат пари от някаква награда,за да попита къде да ги остави,а ако и поискат ще ги попита откъде да ги получи.

10

Баба Мара

преди 5 месеца

Браво на бабата! Те все реват че малки пенсии вземат пък откъде тези 6 хилки,ако имаше и 10 хилки щеше да даде на мошениците.

9

RosomarioPatre

преди 5 месеца

Айнщайн го е казал - Има само две безкрайни неща - вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Ристо

преди 5 месеца

Ето това е много важно!!!......да не била съдена дъщерята, която убила дете на пътя.....Това казва всичко!!! Рушветчийска държава, рушвета е просмукан в гените ни и това е!!!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Контингент на възраждане. Кемтрейлс, конспирации - на всичко ще повярват, само не и на на истината.

6

За да продължи

преди 5 месеца

Така,така... На сиганаменчето дето уби Ферарио Спасов кланаът трябва да събере пари за ново возило за да продължи да трепи.

5

ВИЦ

преди 5 месеца

-Ох, обади ми се внука от Испания да съм му била дала 5 хиляди лева след 30 минути през терасата! -Ама, как така след 30 минути през терасата, пък е в Испания! Това е ало измамник, мари! -Е, хвърлих му там едни бисквити с мощен слабителен ефект, да яде да знае да не ми звъни повече!

4

анонимен

преди 5 месеца

Значи, ще прикрива убийца на дете - пада и се, като и прибрали парите......

3

Само в БГ

преди 5 месеца

Да дадеш на непознат няколко хилядарки хвърляйки ги през прозореца, а да се стискаш за 4.99 за фейсбук без реклами. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 5 месеца

Тия дъртаци не се поучиха и това си е! Трябва един специален курс от една година да им организират за тая цел.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Нямам думи!Ако глупостта можеше да лети,небето щеше да бъде осеяно с гълъби!