11

Анонимен

преди 5 месеца

До силно загрижЕнавръщай книжката овреме

10

Лупи

преди 5 месеца

Зимата загиват 157 човека, а лятото 380. Хм, сигурно ще да е защото проверяват за зимни гуми, а лятото всеки си кара с каквото си иска.

9

......

преди 5 месеца

Как така има кацапница ? Нали я спряхте - вече взимате коли, пияни и дрогирани шофьори няма и по пътищата ни е рай. Какво стана ?

8

силно загрижЕна

преди 5 месеца

Браво!А който няма зимни гуми и иска да се движи по пътищата на страната, да слага или глобичка на всяко спиране

7

Анонимен

преди 5 месеца

"Според статистиката миналата зима са загинали 157 човека. Касапницата на пътя трябва да спре, каза Панчев." - Което спрямо останлите сезони е почти същата бройка.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Е то при катаджиите операция "зима" в постоянна. Нямало е досега акция "дава" при тях.

5

Топър Харли

преди 5 месеца

Акциите продължават, безкомпромисни са, пък накрая копаме знайни и незнайни жертви на 2 метра под земята.Тоя не се ли усеща колко е смешен.

4

Правилното заглавие

преди 5 месеца

Стартира традиционната акция "вЗИМА". Проверяващите ще "взимат" по един Пенчо Славейков за всяко (не)установено нарушение. :))))))))))))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 5 месеца

По закон зимните гуми в България не са задължителни! Само са препоръчителни. Единственото законово изискване е гумите имат поне 4мм грайфер.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време е всеки българин да се въоръжи и щом се зърнат полицаи, да се отрива огън по тях незабавно.

1

Хахаххахаххаха

преди 5 месеца

значи 29 години подред правят акция и нараства броя на катастрофите :) И продължават да смятат акцията си за смислена :) Дори не знаят къде се чупят нещата. Толкова са жалки полицаите, че чак вече не са смешни. Щели да имат нулева толерантност.... да, знаем го. Срещу 200 лв. дават на задна и изчезват. После се появяват и го раздават тежки. Нулева е толерантността .... СМЕШ НИ ЦИ!