376

Анонимен

преди 6 месеца

Абе затварянето на заводи и руска пропаганда, ама по вревето на руското робство се строяха язовири, мостове, заводи, даже АЕЦ. При американската свобода, затваряме завода в Пловдив. Американските спасители го купиха, за да ни откраднат пазарите и вече се изнасят. Честита на ококорени и на всички европейци, да го мисли народа.

375

ТЪп

преди 6 месеца

Абе знаем знаем. За всичко е виновен Путин.

374

1212

преди 6 месеца

Все ви е виновен някой. А погледнахте ли самите себе си.

373

Чудя се,

преди 6 месеца

Чудя се как руската пропаганда е промила мозъците на западняците та да ни плащат по-малко от на дойчовци,франсета и ингелизери.

372

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е човекът. Не че образованието, здравеопазването, правосъдието, вътрешният ред и какво ли още не, не стават. Не! Просто руската пропаганда го представя така!Ококорен съм!

371

От морето поговорка

преди 6 месеца

На калпавият моряк, водораслите му пречат!

370

Анонимен

преди 6 месеца

Службите да не са гестапо ...ей фашага живееш в демократична страна планктон гнусен , и да имам предпочитания това си е лично моя работа.

369

руски трол

преди 6 месеца

По какво си приличат гражданите и правителството на България? Всички взимат заеми без да могат да ги връщат.

368

Преброих

преди 6 месеца

17 руски tp0ла във форума. Ето с тази *** трябва да се справят службите, но как да стане, като те са слуги на Кремъл и гледат да овъртолят в лaйHaтa всеки, който се опитва да изкоруби България от пагубното влияние на болшевишко-мафиотско-феодално автоматичната територия Рашистан.

367

Анонимен

преди 6 месеца

Аз не съм русофил защото не е модерно , когато стане модерно пак ще съм русофил .

366

Анонимен

преди 6 месеца

Кокорчи, вчера Газпром не заплатиха твоята нова такса, що така сега бюджета ти е в кофата, народа ли си решил да рекетираш с данъци, няма да стане бирнико проклет!

365

Анонимен

преди 6 месеца

А кой обикаляше медиите да говори какви били българите?Точно Кирчо,Кокорчо и техните пиари.После чужденците в транс обясняваха същото и като им правех забележка казваха,че ние сами така сме казвали като имаха предвид ПеПейците.Айде сиктер!Руснаците им все виновни на тея,че са некадърници!

364

Христо Христов

преди 6 месеца

До 366 "И не сме втори а последни граждани на ЕС" - но сред парвите по про'с'тотия. Малко са рро'с'таците дет масово гласуват да ги управляват от чужбина.

363

Христо Христов

преди 6 месеца

До 376 "Асенчо, българският народ е най- бързо измиращият в света. " - и изключително про'с'т. Поне 85 те % гласуващи за ЕС.

362

Христо Христов

преди 6 месеца

Че тоя е лъжец - лъжец е. Но колко трябво да си про'с'т, да гласуваш за него?!

361

BG

преди 6 месеца

На нас все Русия ни е виновна С не си погледнем министрите.

360

Анонимен

преди 6 месеца

Дали пък разделението по качества не е установено точно от ЕС. Може за някои хора такова разделение да не съществува, защото имат роднини накъде. Но много хора са го изпитали.

359

Анонимен

преди 6 месеца

Слушам мнението на икономисти - всички са единни в едно политиката на Асен Василев бута държавата към дългова спирала . Псувахме Борисов, че направил дълг около 10 милиарда за 10 години. Кокорчо за времето което беше министър и ако остане още 4 такъв ще направи 40 милиарда лева дълг - поне така планира. Това са огромни пари изхарчени не за създаване на активи които ще служат на идните поколения, които ще платят сметката. Тези милиарди отиват за ядене и пиене....

358

Историческа справка

преди 6 месеца

Българите оцеляха 500 години под турско иго, но след 30 години американско и европейско робство са на изчезване.

357

Пояснявам

преди 6 месеца

Асенчо, българският народ е най- бързо измиращият в света. Явно не четеш, трудно ти е, може би само прогнозата за времето по вестниците.