33

Анонимен

преди 5 месеца

Кой лекуваше дистанционно по време на Ковитодеветнайсе лекарите или фармацевтите ?!? Защото аптеките продължиха да работят , дори когато всичко затвори , фармацевтите останаха на поста си и продължиха да работят и да полагат здравна грижа каквато е тяхната компетентност !!!

32

аз

преди 5 месеца

Не са лекарите, а аптекарите. Кой ви връща- лекарите или аптекарите.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Хората вече все едно са животни. Електронното направление не виждаш какво ти е писано. Същото е с Електронната рецепта. Лекарите много важни станали. Но хората умират от този цифров фашизъм.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Супер гамън да ги хванат хлпо фолкотеките майките излизат на бунт 50 100 200 сигнала докато не дойдат бусовете с тестове.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Не мога да разбера едно нещо. Защо недоволните не протестират ами продължават да избират все същите управляващи нямам обяснение.

28

Анонимен

преди 6 месеца

До " тези управляващи..." Ами това се нарича проследяване. Те именно управляващите използват лекарите заедно с администрацията и по отделно да ни следят за всяко едно нещо дори за това от какво боледуваме и какви лекарства употребяваме. Те даже правят регистри, това е цифровизацията.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Магистър фармацевтите които са задължени да работят с рецептите по здравна каса освен че са много натоварени са и доста затруднени и никой не им плаща за това че трябва да връщат пациентите по няколко пъти до лекаря който от всяко едно посещение печели добри парички и проследява.

26

айде, стига

преди 6 месеца

Тези управляващи са абсолютни безмозъчници. По-*** са и от кокошка. Кой им дава право да ми "плескат" ЕГН-то навсякъде и във всяка една аптека да имат достъп до личните ми данни? Сигурно скоро ще ни накарат да си татуираме ЕГН-то и на челото, за да е по-лесно да ни следят.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Най после има инсолин по аптеките ,но да не се радваме от нова година отново че го изнасят печелбатите

24

Анонимен

преди 6 месеца

Незабавно спрете електронните рецепти и започнете борба с далаверата с лекарства. Тая далавера се върти от мафията. Започнете борба с мафията. А не с хората....

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ако има лекарствена мафия която изкопува лекарства и ги продава изгодно в чужбина това е отговорност на държавата и тя трябва да се справи без да тормози медици и пациенти.

22

пак този

преди 6 месеца

Ами направете им бележките както фактурите. Индигирани в 3 копия. Едно за "клиента", едно за тях и едно за касата. От НЗОК да си го въвеждат.

21

Анонимен

преди 6 месеца

При създадената от лекарите ситуация за Проследяване никой не може да помогне на пациентите. Някой от тях ще платят с живота си.

20

Анонимен

преди 6 месеца

На мен ми беше изписан кортикостероид против волята ми. Това ме убива. Мразя лекарите априори.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Магистър фармацевтите работят по закон със здравна каса и логиката е да може да се замества изписаното лекарство с налично ако пациента е съгласен. Ако трябва да сме честни точно пекарите изписват много неща против волята на пациента. Точно лекарите печелят защото за всеки един преглед им се плаща.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм фиебетик ,и от 1 г.нямат свободното аптеките ,от както забраниха износа и вчера БЕХ на аптеката се оказа че инсолин има )но вероятно че е така до нова година и отново че имам износът ,и иинсолина отново че го изнасят

17

Анонимен

преди 6 месеца

Като ходя до аптеката си купувам само билки....

16

Анонимен

преди 6 месеца

Човешкото тяло има две сърца. Едното е това което придвижва кръвта в артериите и вените, другото е диафрагмата - която придвижва лимфата. Връзката между двете сърца е чрез капилярите... понеже капилярите са много тесни тръбички, а молекулите са огромни.. на атомно ниво стават атомни бомби които придвизват молекулите в капилярите от артериите в лимфата и от лимфата във вените.... Защо Йогите са здрави ХОРА? Понеже използуват второто си сърце - ДИАФРАГМАТА за предвижване на лимфата и пречистване

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 4 Гл.упа.ко, за това настояваха от БФС(да не се бърка с ритнитопковците)!!!! Така наречените фармацевти, които не са нищо повече от касиери с ``висшо`` даваха зор за електронните рецепти. Техния председател Димитър Маринов и досега обикаля студията и говори глупости навсякъде!!!! Явно изобщо не си наясно с нещата и не следиш новините! От БЛС в лицето на д-р Маджаров и д-р Бързилов през цялото време се обявяват против ел. рецептите и недомислията на некадърниците от МЗ и Инф. Обслужва

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пречиствайте лимфата си .... по ествествен път.... няма да пиша как?... и ще сте в добро здраве!