41

АЛАБАЛА

преди 5 месеца

До Много БългариААА ДОБРЕ ВИ БЕШЕ СЪС СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА ЧЕКИСТА

40

ПЕРИНГЯСЪЛИЯ

преди 5 месеца

Несъществени мотиви.ПЕЕРЕ СЕ БЕЗ ПЕРАЛНЯ

39

Анонимен

преди 5 месеца

Нали, само вашите са съществени.

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 35 - само да те питам убавецо, представяш ли си Шефа на ФБР да влезе в Американския Конгрес и да почне да раздава квалификации на Щатските сенатори - независимо дали са републиканци или консерватори?! Както направи нашия Шеф на ДАНС! Веднага или вчера ще му вземат оставката на американеца? Вас обаче, пенсионираните русофилски орли такива дреболии ви не мъчат. Стига да служи на Матушка Рус, начи - убавец е. Кънтите батка! Толкова е кухо между ушите ви.

37

Анонимен

преди 5 месеца

До Поплавски - е, той със сигурност разбира Генерала от тези работи! Вярно, че Хамас и Хизбула малко му се сливаха изначало, но пък... все носят *** и имат бради, нали?! Но, Путин познава. Какво друго да е важно?

36

Eдин Българин пита

преди 5 месеца

Не прилича ли на вчесан овен?

35

Институционалист

преди 5 месеца

Началниците на БГ институции са подбирани с цел да защитават интереса, на този, който ги е назначил - сега на Радев, преди на Баце.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Няма смисъл премиера да игра на дребно. Цялата ДАНС е с нулева ефективност и е за разпускане.-----Взривявай и руши, на мен ми не трябва, водка от ДАНС не раздават! Целият ви седесарски напън до толкова стига.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на ДАНС ,не се подадоха на интригите на ПП

32

Окръжния

преди 5 месеца

Абе и на Денков искат оставката с много по-съществени мотиви, но се чудя, защо той не си я подава.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя пък, кой те пита тебе бе свирчо смотан. Егати подметките русофилски !

30

Наблюдател

преди 5 месеца

Няма смисъл премиера да игра на дребно. Цялата ДАНС е с нулева ефективност и е за разпускане. А Радев да си праща парашутистите на фронта в Украйна.

29

Поплавски

преди 5 месеца

Денков е един чиновник на средно статистическо ниво. Той няма хал хабер от специалните структури в държавата.Това е в прерогативите единствено и само на генерал Румен Радев,днес президент на България.Спрете да гледате към щатското посолство,от там нищо няма да дойде. Използвайте си главите,не си смъквайте долните дрехи пред задокеанските ястреби.

28

Шопо

преди 5 месеца

От Радев и гълъбчетата му, по-умни нема.

27

Анонимен

преди 5 месеца

проруския президент е узурпирал с протежетата си данс и не пуска, иначе бил за интереса народа, ама кой народ?... май за руския милее

26

Анонимен

преди 5 месеца

хо хо хо провалянето на машинния вот е несъществен мотив? руския шпионин в расо също не го засякоха, въпреки че в северна мак-я са го изгонили за шпионаж.... все несъществени мотиви, а за колко не знаем?...

25

Анонимен

преди 5 месеца

До сина - още драйфаш от яд, че коменистката с лилявите венци не яхна София, а?

24

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 4 - хранилки всякакви - къде към Посолството, къде към пАсолството - разлика няма. Не разбирам само, защо почитателите на пАсолството наричат тези дето се кланят на Посолството предатели?! Някой "мъдрец" ще ми дефинира ли разликата между близане на руски и американски ауспух? Дали руския е по "достоен" от американския или?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Oтkak oт nocoлcтвoтo ни cъrлacyвaxa npoвeнo-crлoбkaтa, gъpжaвaтa e nълeн Taшkeнт...

22

атанас атанасов

преди 5 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ