12

баба мара

преди 6 месеца

питах за тази инициатива в македонската верига кам и литовската тмаркет не бяхачували за подобно нещо

11

Анонимен

преди 6 месеца

Фискален контрол, бус и линейка 3 в 1 невероятно добра комбинация после протоколи за обяснение.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Няма нужда, просто им наложете данък свръхпечалба, ако трябва НАП да я мери на продукт, слагаш надценка на бързооборотна стока над 20%, данък 80% толкова е просто.

9

Анонимен

преди 6 месеца

"опашките за олио". Системата ми изяде "за" :(

8

Анонимен

преди 6 месеца

Само да не стане като с опашките олио с бутане, бой и загинали, когато курнелът беше министър в кабинета на цирей.

7

@12

преди 6 месеца

Започна преди 60 секунди и вече свърши. Кой взел, взел.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Някои вериги се похвалиха с платени съобщения с изброяване на намалените цени на някои продукти. Под такива съобщения коментарите са изключени. Някои от цените действително ми се сториха намалени. Примерно кисело мляко за 0.99лв. обаче ако е за някоя от спаружените кофички с намален грамаж, едва ли въобще има намаление. В близкият до домът ми магазин, на напълно редовна цена има евтина марка, 500гр, за 1.40лв. Кофичка 350гр, по тази разценка е 0.98лв...Така че...

5

До 3

преди 6 месеца

И утре, когато някой бедняк тегли ножа на детето ти, докато се връща от тренировка, за да му открадне яките маратонки, които сте му купили, като сте били на почивка в Марбея, моля те, отново се сети за тоя твой коментар!

4

:)

преди 6 месеца

В Лидл достъпно за вас плешка на цена 11,29 лв/кг, в Била недостъпно за 7,29?

3

Анонимен

преди 6 месеца

у кауфланд салам народен за 2 лв качество без коментар :)))

2

Valio

преди 6 месеца

Смешници.....прах в очите на хората.Тия спекуланти веригите реализират свръхпечалби.Денонощно реклами през 15 мин.особенно на лидълските скапааааняци.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Човек, ако знае откъде и какво да пазарува, не е скъпо. Колбаси САМО от Италия и Испания от отбрани производители. Без нитритни соли- първокачествени. Сирена- малки мандри с проверено качество около София (давам жокер- Фаворит). Мляко си купувам от фермата директно, кравите пасат на съседния склон. Купих 10 декара земя и плащам да ми гледат зеленчуци и плодове, редом до телета, кокошки (за яйца), бройлери. Рай е, хора! Връщайте се на село, че хитрите програмисти изкупихме земите вече!