9

Анонимен

преди 9 месеца

Почнали са да го крънкат за пари той ги е отрязъл и е станал "жесток и безчовечен"Аз пък не разбирам каква е тая безкрайна любов на разни застаряващи жени към хора с тъмен цвят на кожата .Любовта се засилва ако мъжът бачка деца от 15 годишен произвел е вече поне 6-7 и нито работи нито учи нито няма намерение някога да го прави.Предполагам че са някакви скрити сексуални комплекси.Не е възможно да са толкова побъркани че наистина да обичат престъпници и клошари.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Роднинските отношения не могат да са определящи, там има други фактори, които влияят. Може яко да те очерни някой, само защото те мрази, завижда и все едни такива хубави емоции. Както и да те нахвали. Виждаме как роднини за убийци казват ама, той е добро момче, помага, възпитано е, няма как да е направило такова нещо. Комшиите и те, най-важното е, че поздравявало. Гледа се обществената дейност на човека и по нея се оценяват личности като Тръмп.

7

Анонимен

преди 9 месеца

да гори в ада, предателката

6

Анонимен

преди 9 месеца

Странно как в тоя сайт повечето застават на страната на злодея. Някак все се радват на лошия, а на добрия му гледат и кътните зъби. Болест някаква.

5

И моята баба почина

преди 9 месеца

преди месец, ама не съм го съобщавал. Какво нещо е живота, декември щеше да навърши 90. Още от януари викаше ще вземете голяма хубава торта да се почерпим за 90-та ми годишнина. Ама в началото на октомври се залежа, и почина. Живот! Неочакван край. Не дочака юбилея.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Даже и смърттана сестра му линпозлвате за политическата си пропаганда?

3

Анонимен

преди 9 месеца

В сравнение с корумпирания Бай Дрън този Тръмп прилича на ангелче.

2

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименКОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ ПРОТИВ ТРЪМП! БРАДАТИ ГЕЙ КОМУНИСТИ МАРКС И ЕНГЕЛС ПСУВАТ ТРЪМП И САЩ

1

Анонимен

преди 9 месеца

Щом собствената му сестра го е разкрила че е лъжец, какво ли може да се очаква от такъв като него... Като знам какъв е наглец, сигурно няма да отиде на погребението