224

Това е истината!

преди 10 месеца

Дали са Хамас,дали е Ал кайда, Боко харам-всички са на един акъл- да убиват, тероризират,взривяват..Констатацията си осатва вярна-не всички мюсюлмани са терористи,но всички терористи са мюсюлмани! И цялата им религия е осонвана на едно Сура 11-5-убивайте неверниците! А най-голямата лъжа е,че имало палестинска държава-такава никога не е имало,никога не са имали столица,тяхна валута,тяхна земя.Палестина и изкуствено създаден термин след ВСВ.Още от преди 4 000 години тази земя е на Израел!

223

Анонимен

преди 10 месеца

По- долу един оcран копейковец всичките си постове започващ с / до кравар; до евреите; до анонимен/ сякаш се моли на мутрофанова за премия, за малко повече копейки! Долна продажна въшка, същата като предшествениците си- предател!!!!

222

Анонимен

преди 10 месеца

Само могилиZакция за тези иZ роди, както и за подстрекателите им от север!!!

221

Анонимен

преди 10 месеца

До Кравар Евроатлантик, А защо арабите да угаждат и правят услуга на евреите, като приемат палестинци в държавите си, за да обезлюдят Палестина и оставят без земя палестинците? Палестинците са на собствената си, родна земя.

220

Анонимен

преди 10 месеца

До Евреите В създаването на "Хамас" , са участвали евреи, предполагам с цел провокация и етническо прочистване на палестинците. Но такива случаи, могат да станат страшен исторически прецедент и всеки по-силен да реши, че може да открадне земята на друг народ и да избие населението.

219

Анонимен

преди 10 месеца

До Кравар Евроатлантик Не намесваи в тоя спор религията .И да ми отговориш на един *** въпрос :Ние ако трябва да се изселваме щот са ни откраднали държавата ,в колко така наречени християнски държави биха ни приели ?.Много съм любопитен да чуя.Щот индивиди като теб нон стоп работят никои за нищо да не ни уважава.

218

Анонимен

преди 10 месеца

Абе алчните лихвари израелците тоя път си вкаараха такъв авто гол че никои не може да им помогне.Самозабравиха се ,обявиха се за говорители на бог,но тои има куп лица и куп рожби и всички са еднакво близки до сърцето му.Били нападнати-ама вие от години тормозите нападателите си ,окраднахте им всичко и сега сте били жертви.Върнете на хората земята ,правото на свободна независима държава ,компенсираите щетите които сте им нанессли ,щот това което вършите в момента е геноцид равен на оня в ко

217

Евреите

преди 10 месеца

До Анонимен ..това открили ,онова открили ,всичко знаят ,кога ,къде ,как, на каква дълбочина ,дължина ..... А НЕ ЗНАЕЛИ ,ЧЕ ХАМАС ЩЕ НАПАДА ??? НЯМАЛИ ИНФОРМАЦИЯ , МОСАД СЕ ПРОВАЛИЛ ....ВОНИ НА СЯРА !!!

216

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 225 Плащай за оръжие на Украйна ,плащай ! А украинското оръжие в ръцете на ХАМАС ,плащаш ли ? Плащаш ,като поп !

215

Анонимен

преди 10 месеца

500 км тунели под ГАЗА пълни с ракети, гранатомети и други оръжия, закупени с хуманитарните помощи за ГАЗА, 8.3 млд. евро само от Европа, включително от българските данъкоплатци. ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ОРЪЖЕЙНИТЕ КОНЦЕРНИ на ИРАН, РУСИЯ, КИТАЙ и СЕВЕРНА КОРЕЯ !

214

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

В света има 59 мюсюлмански държави, и никоя не иска да взима палестинци на своя земя. И също интересен факт - масовата миграция на мюсюлмани не е към другите мюсюлмански държави, а към Европа и Северна Америка.

213

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Айде Ал Каспичан Хамас тюрлюгювеч курбан

212

Анонимен

преди 10 месеца

ИЗРАЕЛ ВЕЧЕ Е ПОДСЪДИМ ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

211

Анонимен

преди 10 месеца

До 218Борците за Палестинска държава не са талибани и не са участвали в долеописаните атентати.Израел показа и доказа, че воените му действия са поне 100 пъти по-мракобесни от тези на палестинците.

210

Констатация

преди 10 месеца

Брей,много защитници на талибаните бе-дават акъл кое как..А забравят,или не забравят,а не искат да помнят,че същите като тия тарибани взривяваха бомби в Лондон,Париж,Вадрид,че "превзеха" руско училище в Беслан и убиваха невинни деца,че "завзеха" театър в Москва и убиха невинни хора,че взривиха Кулите в САЩ,че отвлякоха над 200 момичета в Нигерия,че взривяват църкви,убиват християни в цял свят и т.н.И вие,дето ги защитавате -или сте *** и невежи,или сте и вие от тях-терористи!

209

Анонимен

преди 10 месеца

Фейсбук е пълен с ранени и убити деца,с деца ,които ядат трева и спят на земята.Децата не са Хамас и не заслужават такава жестокост.

208

Анонимен

преди 10 месеца

Ами в такъв случай да евакуират цивилните, да арестуват терори_стите и да унищожат тунелите. Не е нужно да се взривява болницата. Или вече е взривена, а сега се търсят оправдания за бомбенето хахах

207

Някой

преди 10 месеца

Те да намират тунелите,но да не гърмят болниците.

206

Анонимен

преди 10 месеца

След убийствата на толкова деца в Палестина подържниците на Хамас ще се увеличат.Умразата към Израел ще нарасне неконтролируемо.

205

Анонимен

преди 10 месеца

И това вероятно е повод да убивате още деца.