43

Анонимен

преди 7 месеца

Не вие губите контрол над териториите които сте обявили за окупирани и това е защото вие евреите сте калпави управници.Колко години ви бяха необходими да спазите резолюцията на ООН за обособяване на независима Палестинска държава-а вие кво ,ние сме богоизбрани .Ами територията със свещенните камъни напълно приляга на най-големите....

42

А пътят към мира?

преди 7 месеца

Израел за е изгубил пътят към мира. Даже са измислили и специално наименование на периодичното избиване на палестинското население "подстригване на тревата". След няколко години всичко ще се повтори, за пореден път.

41

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Що бягат, нали искат да ходят в рая с малките деца.

40

Българин

преди 7 месеца

За Израел! Стожера на западната цивилизация!

39

toti

преди 7 месеца

Ако тия нещастници разберат,че до сега са живели като ***,сами трябва да се вдигнат срещи ХАмакс и заедно с Израелците да ги изкарат тия плъхове под земята и ,а не да ми избягат някаде на !Г и утре пак да колят и бесят!!! ЦЕлия СВят е длъжен да помага на Израел тези ПРЕСТЪПНИЦИ да не избягат в съседни държави и да се укрият ..ИНАЧЕ ТОВА НЯМА ДА ИМА КРАЙ !!! Израел трябва да ОСТАНЕ В ПАЛЕСТИНА и гарантира МИРА И СВОБОДАТА,а те да си съставят демократично правителство и подадат ръка на Израел .

38

Анонимен

преди 7 месеца

Каква поразителна прилика-две изкуствено създадени държави-Украйна и Израел, чието население се мисли за богоизбрани, буни света. Смятащите себе си за украинци, 10 години обстрелват и тормозят рускоезичните си сънародници- Евреите, които също са семити като арабите, тормозят своите братовчеди в Палестина. И очакват да стане тяхното в свещената си правота. ми няма да стане.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Следва изтребване на *** под болниците и плъховете в тунелите.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Следват изтегляне, репарации и връщане на границите от 1967г. Нима очакват, че светът ще забрави за 4000 убити деца и бомбардираните болници?

35

истински мъж

преди 7 месеца

В този сайт,малък брой арабомани/сбър.к.а.няци/,и мюсюлмани,гласуват в полза та терористите от Хамас и палестинците.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас обрече палестинският народ на мъки! Много добре са знаели че ще има отмъщение! Целта е била да има отмъщение! И сега идва въпроса, след като те не се обичат ние ли трябва да ги обичаме! Мир ще има, само когато палестинеца започне да обича детето си повече от колкото мрази евреина!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Нещата си идват на местата. Пак битият е бит, и оноденият пак са го мандръсали. Уж нов световен ред щеше да има. Доларът щеше да умира и т.н. руски дивотии.

32

българина

преди 7 месеца

а украйна побеждава....

31

WTF

преди 7 месеца

Абе видяхме колко са силни арабите, айде няма нужда! Обърнаха им хастара! Толкова рев и сополи не бях виждал, повече от турски сериал! Чак камерата беше омазана в сополи! На хартия са много силни така е! Сигурно в момента копаят тунел под тунела! До ядрото на земята ще стигнат! Родиха са плъхове и умряха като плъхове!

30

WTF

преди 7 месеца

Единственото решение е Газа става Израелска територия, Западният Бряг става палестинска държава! Подписват мирен договор и Хамас, Мамас и други магалски организации остават в миналото! И повече да нямат претенции към Израел, защото преди 75године не е имало държава Палестина, затова че никой не им е взел държавата или територията!

29

Синовете на Йехова

преди 7 месеца

Неподготвени са ония, които се надяват терористите от Хамаз да победят Израелската армия, която е свръх модерна и втора в света, след Пентагона...

28

Анонимен

преди 7 месеца

Ставащото в Газа е пример за това което ще се случи с Украйна без западната военна помощ.

27

Анонимен

преди 7 месеца

А ДПС за кой е , за Хамас или за евреите ?

26

Анонимен

преди 7 месеца

Такъв бой не съм виждал! Хамас са кръгла нула, освен с деца на концерт с други не могат да се бият!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Уж бяха обградени,а освен това в сектора Газа бяха разделени на Южна и Северна Газа за които агитираха населението да се преместят от северната към южната част на сектора въпреки,че Хамас ги атакуваха от южната част на Газа на 07.10.2023г. когато отвлякоха 240 заложници граждани от Израел и 5 пъти повече убили в пустинята Негев където е бил фестивала и околностите му и тъй бързо се измъкнали на север без никой да ги безпокои,че за туй изстреляли 5000 ракети,че да дадат знак и разбудили Натаняху.

24

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Съвременна топ армия срещу шепа роми с прашки. Няма изненади в случая.