72

Интересно име

преди 10 месеца

Германската външна министърка АHAЛена Бербок. Родителите може би са имали определени предпочитания :-)))

71

Анонимен

преди 10 месеца

500 км тунели под ГАЗА пълни с ракети, гранатомети и други оръжия, закупени с хуманитарните помощи за ГАЗА, 8.3 млд. евро само от Европа, включително от българските данъкоплатци. ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ОРЪЖЕЙНИТЕ КОНЦЕРНИ на ИРАН, РУСИЯ, КИТАЙ и СЕВЕРНА КОРЕЯ !

70

СПАС

преди 10 месеца

А УКРАЙНА КОГА???

69

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС трябва да наложи санкции на Израел за хуманитарни и военни престъпления, окупация и геноцид, точно като руските санкции. Разбира се, този лицемер на снимката се крие от този въпрос.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Чакаме деня кога европейците ще обявят терористи. До сега са все жертви друга мимикрия нямат. А да какво беше ционизъм , нещо като фашизъм ли. Пицата от газа от Газа на подаване, кой повече кляка белким се омаже. Благодарете се на османлиите че не ви оставиха на тия чакали.

67

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин - Щом еталонът за цивилизованст на българин е Израел, обяснява защо думата "вулгарин" произлиза от то думата гръцката дума за българин - "вулгар", което значи див, прозсст, циничен.

66

Българин

преди 10 месеца

Браво ЕС, а сега от думи към дела.Главорезите от Хамас и ятаците им, които лапаха баклава и си честитяха 7-ми Октомви, ядат заслужен бой. Европа, започва да се събужда от прогресивния си сън, първо заставайки на страната на цивилизацията и (надявам се) второ да се събуди и у дома си, защото там е много по-зле и е много по-неподготвена от Израел.

65

тоти

преди 10 месеца

АБР НЕ САМО ЕВРОПА- ЦЕЛИЯ СВЯТ ,ООН,САЩ и другите Цветовни оргънизации ЗАЩО НЕ СЕ САБЕРАТ И ПОМОГНАТ НА ИЗРАЕЛ да се ликвидира веднъж за винаги тая ЧУМА НА 21 ВЕК !!! Явно на НЯКОЙ ИМ Е ИЗГОДНО да има къде да си ПЕРАТ ПАРИТЕ И ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕТО ,а сега РЕВАТ ТО ОБИВАЛО НЕВИНИ....че това не ли ви беше ясно БЕ ГОСПОДА КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ !!! ТО МНОГО ХУБАВО ДА СЕ НАГУШИШ И ЖИВЕЕШ В ОХОЛ ,но никой не го грижа КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРАВИ ,ВЪОРАЖАВАЙКИ ТЕРОРИСТИТЕ !!! ЕТО ТОВА ГОСПОДА Е РЕЗУЛТАТА !!

64

РККА

преди 10 месеца

До Анонимен А Украйна подкрепя Израел.

63

Анонимен

преди 10 месеца

А защо ЕС не осъди украинците които правят същото?А да те да измират украински деца не е проблем,нали руските агресори ги нападнаха те ще са виновни.Ама тука подкрепяме Израел и е кофти за имиджа ни на защитници на човешките права,да трепят палестинчета.А и хиляди бежанци има в западна Европа,може да решат да ни взривяват,ако си премълчим ще кажат,че подкрепяме геноцид.Хората ще скочат срещу нас и ще ни изритат.Затова осъждаме Хамас,скастряме израелците запазваме постовете си и всичко точно.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Преди 100г. са използвали копитни животни за жив щит за предвижване на войски за сражения във време на войни,а сега използват хора,които не искат или нямат възможности за участие във войни от страна на отбраняващите поради бедност или доведени до абсолютна бедност под жизнения стандарт на съществуване и изживяване на живот,лишени от нужни средства и възможност за движение и започване на ново начало за живот като се отдалечат от тяхната земя на която се родили,че ги използват в случая как животни

61

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС трябва да го е срам от самия себе си! Над три хиляди избити палестинчета не ги вижда ЕС !Отвратително!

60

Колко

преди 10 месеца

Станаха цивилните жертви в Газа? Някой брои ли ги още?

59

Анонимен

преди 10 месеца

да сравняваш левски и ботев с хамас и да слагащ плюсове? те колко турски бебета изклаха и отвлякоха? наистина руснаците подариха на българите тази държава, щяхте да си останете ислямски бардак с най-долни пачаври на талибани. затова и съседните държави се освободиха сами, а тук се радваха да ги мачкат и унижават.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Левски и Ботев също са ги смятали за терористи, както и всичките ни знайни и незнайни войводи :))) Евреите тормозят палестинците, а всеки арабин ги смята за натрапници, което си е вярно :))

57

Анонимен

преди 10 месеца

"Катар финансира "Хамас". Пиндостан и Еесовската Зона признават "Хамас" за терористична организация, но Не признават Катар за страна спонсорираща тероризма" - Еесовската Зона се отказа от руския газ и ако признае Катар за страна спонсорираща тероризма, рискува Катар да й затвори газовото кранче и в градината на Жозеп лехите с цветя да повехнат.

56

Анонимен

преди 10 месеца

До 55.... А Защо ес не осъди клоуна за това, че използва болници и цивилни блокове като жив щит, та се налагаше Путин да ги бомби...

55

Анонимен

преди 10 месеца

Дали са терористи е много относително... За османските власти Ботев и Левски са били терористи...

54

Анонимен

преди 10 месеца

До 52 ____Северна Арабия винаги си е била на арабите.. Самото име го доказва...

53

Анонимен

преди 10 месеца

що сълзи ляха бунгуристанците като оня кадафи държеше заложници нашите мед. сестри и лекаря. то не бяха драми, не бяха стенания. сега сте забравили май и сте станали араби терористи? израелците не ме вълнуват, стоят си в държавата и не идват да взривяват автобуси по летищата ни, не минават границата, не убиват български полицаи. нашествениците араби малко им беше тервел дето им рита задниците, че ще трябва пак. не се научиха. и защо народът ни има песен за чер араб и синджир роби?