58

Анонимен

преди 6 месеца

Върху Хамас трябва да се приложи наказание според Шариата, и те трябва да са доволни.

57

Анонимен

преди 6 месеца

500 км тунели под ГАЗА пълни с ракети, гранатомети и други оръжия, закупени с хуманитарните помощи за ГАЗА, 8.3 млд. евро само от Европа, включително от българските данъкоплатци. ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ОРЪЖЕЙНИТЕ КОНЦЕРНИ на ИРАН, РУСИЯ, КИТАЙ и СЕВЕРНА КОРЕЯ !

56

ПроСоТо

преди 6 месеца

анонимен долу каже:-"До Анонимен 44 На практика бяха предупредени в Газа."...??...И какво като са предупредени?..-Ако аз те предупредя че ще ти открадна колата,това няма ли пак да си е кражба?..Или ще речеш:-"Аааа,невинен е просото,предупреди мъ чиляка"..?Освен това :..-Има една древна максима:-"Който е предупреден е въоръжен"..Така че с "предупреждението" евреите само са улеснили хамасаджиите..То е само ТРИК,опит да се замаят главите на безмозъчните,които ще рекат:-Ето това е благородство-трепе

55

Анонимен

преди 6 месеца

Ми как - от Турция. Даваха милиони на идил, защо да не дават и на хамас

54

Българин

преди 6 месеца

Със зверската атака над Израел, Хамас не само се самоубиха, но и доказаха, че арабските държави са загърбили палестинската кауза за унищожението на Израел и са за нормализация с него. Та затова Израел ги пердаши заслужено, с открита подкрепа на запада и прикрита такава на арабите. За напролет останаха Хизбалла и Иран.

53

българин

преди 6 месеца

Така-а-а-а.Значи един въпрос към умните:Защо тези животински извращения-преднамерени убийства на деца,жени и възрастни,е патент на ислямските радикални течения?Защо в ислямския свят човешкия живот няма стойност?Защо в ислямския свят невежеството,необразоваността,изостаналостта в научната и духовна сфера,е трайна тенденция?Властва примитивизъм,животинска жестокост и омръза към немюсюлманите,т.е мразят всички останали?Та,преди да ми говорите колко хубав е исляма,отговорете ми на тези въпроси.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбирам какво имат между ушите си хората наричащи Хамас борци за свобода.Още повече в България - където до преди няма и 200г ако погледнеш има колкото искаш примери за такива ( като пример - колко цивилни загиват при отвличането на радецки , ЗЕРО) . Ако са борци да нападат инститъциите на Израел не децата ! За мен хора празнуващи по улиците убийства на деца , баби и масови изнасилвания не заслужават милост.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Как ,е ясно - за какво ги харчи въпроса - със сигурност НЕ за подобряването на живота на хората в Газа

50

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименА СЕЛЯНИТЕ СИ?

49

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 49 Израел може и ще защити гражданите си. Спасявай те се. Това което сторихте няма как да бъде оправдано. Вие си вярвайте в жалките тролски манипулации, жалки фанатици. Оправдания за клане. *** които нападат цивилни.Терористи

48

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗРАЕЛ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОСИГУРЯВА МИЛИОНИТЕ НУЖНИ ЗА ГЕНОЦИД

47

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Никога не е имало палестинци по тези земи, никога. Точка по въпроса нинджа забрадена

46

Анонимен

преди 6 месеца

До WTF За това не разбирам тези, които ги защитават. Разбирам да се бориш за кауза. Да нападнеш военна база, да се биеш с военни. Ама да колиш, бесиш и да се гавриш с хора от всякаква възраст, да изнасилваш момичета пред погледите на родителите им, да обезглавяваш хора, да се хавриш с труповете им и да ми викат на това "борба за свобода".... хора нещо много сбъркано има с вас. Дръжте си разбирането за "свобода"

45

WTF

преди 6 месеца

Стигате вече с тези деца! Ами Хамас да излиат от дупките си и да се бият! Как да ги ударят Израел, ако не по въздух! Те и на крака им дойдаха и пак не излизат, а се крият в дупките! Ако бяха убили на 7 октомври не 1000 а 10000 войника щвх да ги разбера, ама да убиваш всичко наред като дивеч, мерси! Няма кауза на света която да ги извини за зверствата им! Господ гледа и наказва!

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 44 На практика бяха предупредени в Газа. Повтарям предупредени. Мирните граждани на Израел и техните гости от целия свят бяха ли предупредени на 7 октомври? Ако нещо подобно се случи на твоето семейство ти как би реагирал? Ще им се молиш ли на тия, или ще се правиш на много цивилизован.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Говорим за деца!Децата ,дали са от Палестина или от Израел разлика няма.Ако на едните им липсва цивилизованост ,другите имат претенции за такава,но на практика май нещата не са такива.

42

Анонимен

преди 6 месеца

До до 40 Зверство е да се криеш зад мирните граждани и да стреляш по Израел от болници и училища, това е зверство. Да принасяш собствените си хора в жертва с цел да излезнеш потърпевшия, когато сам си предизвикал всичко това.

41

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 39 Викаш те да си колят хората, да изнасилват и да се гаврят с жени, деца. Да те обезглавяват с мотика, да се гаврят с тупа ти и на това му викате "борци за свобода". Какъв отговор очакват за тези фанатици? Един е. Пълно заличаване на хамас, до един. Не се правете на големите хуманисти, защото не сте.

40

до 40

преди 6 месеца

Не съм сигурен ,че войната,която води Израел срещу Палестина е война срещу Хамас.Мисля.че целта е пълно унищожение на палестинците.Няма здрава сграда,бомбандираха и унищожиха и християнските църкви,няколко болници между които и най голямата.Не оправдавам това,което Хамас направи в Израел,но да убиваш целенасочено деца и бебета е зверство.Това,което прави Израел не е по различно от това,което прави Хамас,дори убитите деца са хиляди.Децата не са виновни!

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 39 Kaжи го на Руснаците, които тръгнаха към Берлин... Или според вашата логика и те не са имали право да свалят нацистите...