97

Анонимен

преди 6 месеца

ТУРЦИТЕ ГЛАСУВАТ КАТО РОБИ ЗА ДПС КОЕТО ГИ ОГРАБИ КАТО РОБИ И ГИ ЛИШИ ОТ ПОМИНЪКА. БОЙКОУ БЛАГОДАРИ НА НЕМСКАТА ФАШИСТКА ФОНДАЦИЯ ЧЕ Е СЪЗДАЛА ГЕРБ... https://youtube/watch?v=y4KsTrXzRMs

96

Анонимен

преди 6 месеца

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЖУРНАЛИСТИКАТА И БЛЮДОЛИЗИЕТО - ТЕРЗИЕВ Е ПОЛУЧИЛ МНОГО ДАРЕНИЯ, САМО ЕДНО ОТ КОИТО Е ПО-ГОЛЯМО ОТ ВСЕЧКИ ДАРЕНИЯ ЗА ВАНЯ ГРИГОРОВА.https://youtube/watch?v=y4KsTrXzRMs

95

Анонимен

преди 6 месеца

Хехехе страшен виц.Нещо не ви вярваме.

94

Пен

преди 6 месеца

Хахаха

93

баба мара

преди 6 месеца

не е вярно ако искате демокрация и прозрачност няма да подкрепяте това вредноправителство при вас лич ните икон интереси надделяват

92

Ал Капоне

преди 6 месеца

Както е тръгнало тея в България ще ме надминат, нашето ми прилича на пародия вече на магиотските далавери в България !

91

Сламени новини

преди 6 месеца

Шиши кажи на Сламчо да ти излъска обувките, стига се е правил на независим :)))

90

Тоз

преди 6 месеца

един от най-задкулисните се произнесе! :D ТаnаГ!

89

Бай Х

преди 6 месеца

Първо имаше протести против този после му ръкопляскаха на изборите. Какъв народ сме?

88

Да да верваме ти

преди 6 месеца

Точно един от най-големите далавераджии и подопечен на един от най-големите престъпници, Доган седнал да ни обяснява за задкулисие. Ами нали точно задкулисието от посолството ви направи правителство, бидон такъв. Тия ги говори на слабо_умните членове на ДПС и ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Бившата комунистическа партия която сега се представлява основно от ГЕРБ / ДПС няма да изпусне кокала.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Кандидата за кмет на София - демократ от ПП и ДБ /хахаха/ е от яка комунистическа рода - всички около него са членове на БКП и ДС, а той сироткия демократ, също като двупръстовия челник иво мирчев /хахахаха/. Даже чичо му бил Петър Младенов - оня с танковете, ако си спомняте. Тия дето искаха да лустрират - днес ги избират! Това е шизофренията на т.нар "демократи" в България!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Магнитски яко стиска за топките, а г-н Пеевски?

84

буци

преди 6 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

83

Анонимен

преди 6 месеца

Сега разбрах защо Денков е избран за премиер. Щото нали е сапунджия, т.е. разработва сапуни, а пък на партиите, които го издигнаха им прябва *** в промишлени количества, щото нали перат борисов и пеефски, а те са бая позамърсени в последните 15-ина години!

82

Красимир Петрофф!!

преди 6 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!

81

Анонимен

преди 6 месеца

Ако бяхме нормална държава, този успял, дебел младеж, отдавна щеше да е в затвора.

80

Хахахаха

преди 6 месеца

Това е едно много смешно изказване, точно от тоя човек. То ако го няма задкулисието, и него няма да го има. Той е задкулисието.

79

Анонимен

преди 6 месеца

Настанаха времена Пеевски да прави "на светло" това дето някога правеше "на тъмно", ха ха ха. Това му се вика Пълна Промяна!

78

!!!

преди 6 месеца

Ега ти шегаджията! Ти кога ще върнеш стотиците милиони от активите на КТБ, които открадна бе, туловище тлъсто?!