8

Анонимен

преди 6 месеца

2.1995/2.1997Г ДРУГАРЯТ РУМЕН ГЕЧЕВ мин на икономическото развитие- инфлация над 2000%- справка НСИ калкулатор инфлация, ние получавахме заплати 3/5дл, а активи за милиарди на заводи и дружества се закупиха за по няколко хиляди- България беше обрана, та тези червени олигарси с милионите свалят и вдигат удобни и неудобни правителсттва.

7

Краси

преди 6 месеца

Забравих-присъствиено в НС!!

6

Краси

преди 6 месеца

Присъствието на агента на ДС -Р.Гечев е даказателство,че избирателите на преименуваната БКП страдат от умствена недостатъчност!Не използвам точната дума,защото ще я изтрият!

5

Анонимен

преди 6 месеца

В една нормална държава другарят Гечев щеше да обсъжда бюджета с дежурния надзирател в Софийския Централен затвор . Само в България ,човек отговорен за загубата на спестяванията на едно поколение и фалита на държавата може да бъде депутат 8 поредни мандата . Слави е прав - няма такава държава

4

Анонимен

преди 6 месеца

Другарю Гечев, комунистическата ядка в нашето село се събра тайно в кръчмата и е готова с плана за въоръжено действие! Очакваме знак кога да нападаме мандрите и да вземаме властта! Не очакваме голяма съпротива с оглед че наоколо са само баби и дядовци и няколко пияни другари!

3

Анонимен

преди 6 месеца

50 процента е малко, абе направо ги закръглете на 80 процента от БВП да ги ударим в земята тия държави дето разпределяли през бюджета 50 процента от БВП. А може и направо на 100 процента да минем, направо да ги забраним тия гадни частници другарю Гечев!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Няма по големи лицемери от комунистите - дай им да преразпределят през бюджета . Последният път когато другарят Гечев управляваше икономиката , родителите ми загубиха спестяванията си и взимаха по 5 долара пенсия , а другарят Гечев си "купи" къща в Симеоново за няколко стотин долара /не съм сигурен дали и тях плати/.

1

Агент Економов

преди 6 месеца

Господин 3000 лв за долар не бива дори да припарва до обсъжданията по бюджета , че пак ще ни докара някои фалит . Това доказано го може