7

Иво

преди 5 месеца

Карам ски всяка година на Банско и съм доволен. Тази година пак няма да пропусна, живот и здраве.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Е как бе бате това е курорта с най добър матриал в цяла Европа и с най евтините турбо фолк кукли ко има 3 бело сини шкодилака. Теодора Теодораа пука гумите на всички.

5

Ozzy

преди 5 месеца

И кое му е доброто? Чакането по 2 часа на гондолата ли? Цените няма да ги обсъждам, зимните спортове не са нискобюджетни, но не знам кой турист ще се върне там, поне докато не се реши проблема с изграждането на втора гондола.

4

Анонимен

преди 5 месеца

В Банско никога не е имало истински скиори. При цените на картите и това което предлагат, там се събират само сноби и новобогаташи, за да си покажат благосъстоянието и новите джипове, но 90% от тях дори не могат да карат ски. Това е псевдо курорт изграден от мутрите за пране на пари! Зимен еквивалент на провалилите се вече черноморски недоразумения.

3

Анонимен

преди 5 месеца

МНОГО Е ВАЖНО КОГАТО СИ ПРАВИШ РЕКЛАМА,КАКВО ДА КАЖЕШ,КАКВО ДА ПРЕМЪЛЧИШ. И ТАКА В САЙТА В РАЗДЕЛА "СВЕТОВНИ(WORLD)" БГ И БАНСКО ГО НЯМА,ТАКА ЧЕ ПО-ПОЛЕКА С ВНУШЕНИЯТА КОЛКО СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ. ТОВА Е ПО-СКОРО РЕКЛАМА НА ЮЛЕН АД...

2

Един Българин

преди 5 месеца

Да, от тези 4 милиона вероятно 100 души са служителите на Юлен, а другите някакви ботове или кой знае какви заблудени калъфи, които на друго място у нас не са ходили. Как може "курорт" с писта и половина да е най-добрият у нас :)))? Какви "скиори" са тия , които ще дадат 1500лв за да карат цял ден на Томбата, т.к. краят на Тодорка е уникално смотан, а за останалите нямам думи. Караш със завързани очи назад и пак ти е скучно. Цеко си плаща да съсипва Витоша. Да видим Терзиев колко е зависим.

1

Кире

преди 5 месеца

Все по-малоуммна става тая нашата работа. Сега остава да изберат Черно море за най-добро море в БГ. Уникална държава.