40

Кики

преди 6 месеца

Утре ще останеш и без заплата.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Злобно Хекимянче. Сърди се на Бойко, че те хвърли на лъвовете, не на ПП-ДБ. Щом нищо и никого няма да подкрепяш, какво дириш в общинския съвет?

38

Кире

преди 6 месеца

Няма да се явят, тоест ще намалят кворума и ще оставят ПП да се самоизберат, но те не участвали в избора и щяли да са опозиция.:) Смех у залата. Закривай.

37

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 6 месеца

Вие всичките,другарю Хекимян сте избрани да работите в интерес на града,а не да говорите за сглобки и пр.Виждаме какви инструкции ти е дал твоят гуру-ББ.Вчера го избраха,днес вече говори,че няма да ходи на работа и да гласува.Така ли правеше в БТВ?Независимо,че ПП+ДБ са спечелили,те предлагат приоритети-и за тях ли няма да гласуваш и работиш?Тогава за какво си избран?Да плюеш и злорадо да се хилиш.Сега се видя истинската същност на Хекимян-злобен кариерист.Как го търпят в ГЕРБ-остава загадка.

36

Бай Иван 2

преди 6 месеца

Бе тоя кога се зарази от герберската болест ? Не подкряме нещо ,щом няма далавера за нас ! Няма значение дали е добро за обществото, ни е си търсим процента далавера!

35

аве как така

преди 6 месеца

От шеф в БТв с 30 000 лв сега неква ми зерна запата на общ. съветник?

34

Аз

преди 6 месеца

Няма по-долно същество от гербаджията!!! Особено като му спре кранчето и вече няма как да си върти безнаказано далаверките..

33

Анонимен

преди 6 месеца

Кикимян е въздух под налягане и това се видя, въпреки контролирания и корпоративен вот и купени гласове, че дори до балотаж не можа да стигне. Сега разбира се ще го играе опозиция и ще опитат с ОПГ Герб да кешират каквото могат в замяната на гласове за това и онова, но ОПГ-то почва да затъва и скоро ще трябва да отговарят за кражбите и престъпленията си, които не са никак малко

32

хах

преди 6 месеца

И ся к'во, от 30000лв заплата отиде на 1600лв и е щастлив.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Кикимяяян, издънко такава!! Освен да се цамбуркаш пиян в селския гьол на Йорданов ден за друго не ставашшшшш....!

30

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Простаци са тези дето досега спъваха работата на управлението на държавата саботажи лъжи заблуди 3 год Сега да ги видя тези същите как редят плочки и онези общи приказки дето говореха за София Излизайте започвайте да чистите да редите плочки да се доказвате с 16 % настанили се

29

Анонимен

преди 6 месеца

Ако имаше демокрация, сега ППДБ нямаше да имат правителство и премиер, защото те загубиха изборите. Нещо май опорките на *** куцат.

28

гост

преди 6 месеца

До Анонимен 32ама те ПП, не искат ГЕРБ, всички други, но не и ГЕРБ... Без тях пак няма да имат мнозинство, защото Възраждане са им отказали доколкото разбрах.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Ако имаше демокрация, в едно демократично общество се признава победителя и се почва работа. А тия гербави про стаци, ако няма да работят, да се махат от там...

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Shark...Видяхме какво е да си менте опозиция и да не гласуваш за бюджета на София. От ДБ това направиха преди месец. Казаха, че няма да подкрепят и от ВМРО и ГЕРБ да се разбират.

25

хаха

преди 6 месеца

Държавна собственост и Държавна сигурност да си изберат председателя на общинския съвет

24

Сега най ще се

преди 6 месеца

изкефя, ако Възраждане стане председател!

23

Shark

преди 6 месеца

***. Какво си въобразява, че като е против всичко ще е силна опозиция ли. Силна опозиция означава да реагираш навреме и адекватно, когато се мислят мизрености, преди те да са направени. А не да си против всеки и всичко! Това последното се нарича инат, а не сила!

22

не лъжа

преди 6 месеца

Като го зърнах и обилно овърнах !!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Тази арменска уста още не е ли разбрал,че герберите са в поза партер?! От тях абсолютно нищо не зависи,командите им се подават от едно посолство с говорител Галя! Всичките са неадекватни,нещастни циркажии,жалко за НАРОДА и РОДИНАТА ни!!!