29

Batman

преди 5 месеца

То при коронавируса и хората бяхме сканирани и малтретирани по тоя начин,, в ада ще отидат такива дето одобряват този начин на живеене и насилват и други до го правят и принуждават да ползват услугите им..

28

Анонимен

преди 5 месеца

Аууууу колко е лошо в прогнилият запад майкооооууууу. Аре беж в блатная а.

27

Анонимен

преди 5 месеца

До Клаус Швааб: ^Парите ще изчезнат, кеша също! Всички ще имате кредитен и социален рейтинг, според които ще ви отпускаме дажби! Кажете чао на свободата!^. Е така ще е и в ЕС и еврозоната, чине моделче е, русофили, рашките са също като чините, са го въвели, в ЕС още не, но ако ов-чи-ци-те спят......

26

Анонимен

преди 5 месеца

Китай, Русия, ЕС и др, май всички го въвеждат, е защо ще се копират чините, ясно е, нема кеш, ако нема ток и интернет може и хляб да няма:))

25

Тъпо е

преди 5 месеца

Електронните портфейли особенно с мобилни у-ва се хакват отдалечено, постоянно всеки ден в кода им се откриват дупки и уязвимости, пробиви и експлойти означаващо, че хакери ги използват и могат с години да ви наблюдават, следят наличностите и съвсем анонимно и когато преценят ,че 'плода е заслужено узрял' да ви източват парите до евро цент.Без въможност някога да възстановите или върнете и стотина. Не е същото с банка с физически достъп. Телефоните в днешно време на 99.9% са заразени

24

до тех

преди 5 месеца

абе от де дойдохте и си помислихте че по този селски начин може да правите присвояване то какво мислите че следва питайте бабите си?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Баце таз е сигурно че си мисли за адвокат има мн не са притеснявай ще те пробва.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Тя защо е блокирала ключови контакти, звънни и бре братче от кохса крие таз?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Теди май ставахте мн и всички слещи се забравят и губите логика?

20

Анонимен

преди 5 месеца

До До 5Що да не си държиш няколко милиона в трезор?Ако си направиш доход от 5000 месечно ще живееш прекрасно в Бг и ще живееш 70 год с 5к всеки месец 70+ години че и повече. Една пачка от стотачки е 10к. Побира се прекрасно във вътрешен джоб на сако или яке.Недей се прехласва толко по електронният булшит щото утре пускат един вирус ,бъг,глитч или там както го наричат и с умрелата банка приключва филмът.

19

Иван Анисий :

преди 5 месеца

НЕ!Но това е целта на Дийп Стейт за дигитален контрол над стадото и пълното му подчинение иа рептилската хунта от *** сатаняги. Естествено,бг- марионетките са най-послушни,дашни и наведени и за тях е удоволствие да задоволят господарите-спонсори,които им осигуряват приличен стандарт за сметка на 34г геноцид над собствените си сънародници.План РанЪт - преизпълнен и то в най-кратки срокове и в още по-тотални мащаби! Бог да пази България!

18

Анонимен

преди 5 месеца

овце как сте ,сипват ли ви ярмичка в яслите ,хрупкате ли ?

17

Анонимен

преди 5 месеца

Като пример вижте Русия. В Русия електронните портфейли са общодостъпни. Навсякъде пазарувате чрез "бърз отговор" с кешбек. Даже дебитни карти не ви трябват.

16

Анонимен

преди 5 месеца

От ковида насам плащам само безконтактно с телефона, става бързо и лесно. Пари нося само за бекъп но досега 1-2 пъти само ми се е налагало. Също и сметките се плащат през приложение, чудя се на хората които се редят на опашките на EasyPay в кой век живеете?

15

До 5

преди 5 месеца

А и ..къде си държиш кеша? Едва ли е в сейф в банка или вкъщи..пак е в банкова сметка, теглиш го с карта..реално пак всичко е електронно. Само крайното разплащане между теб и търговец е кешово. Ако имаш само няколко хиляди спестявания как да е, но при 100 000+ не бих ги държал вкъщи или в трезор..или в кеш като цяло

14

До 5,част 2

преди 5 месеца

В Африка например в някои държави ползват система за плащания чрез Смс. Хората са супер бедни, живеят в малки селца и крадци са ограбвали камионите, с които им носят заплатите. Затова сега всеки има стар телефон като Нокиа от едно време и използват Смс базирана система да плащат за всичко. Кражбите са намалели в десетки пъти след интегрирането й. Не е най-сигурният подход, но е много по-добре за тях от кеша.

13

До 5

преди 5 месеца

И да те видим как ще пазаруваш с кеш на много места. Скоро бях в Лондон - много заведения и магазини бяха Card only и не приемаха кеш. За една седмица там за джобни похарчих 0.70 паунда кеш и 1500+ паунда с безконтактни плащания. Дори в Тайланд имаше места, които НЕ приемаха кеш. Вярно е, че винаги има рискове някоя система да крашне, но с кеш лесно могат да ти го откраднат.

12

На ганЮ балкански

преди 5 месеца

и сменА8 му е много.

11

До 11

преди 5 месеца

На запад вече си купуват. Приемат и електронно плащане през телефона и кредитни карти. Някой даже и крипто приемат.

10

Dabe

преди 5 месеца

Я да си ги вземете тия qr кодове ,хаш тагове и да си ги наврете в четирибуквието .Cash is king.Лемури.Как ще си купите женска ласка и стокица с Qr и биткойни бе лемури?