52

Незнайко

преди 6 месеца

Абе тая раз,поретина а що я публикувате по сайтовете бе тая нищо не познавам

51

Някой

преди 6 месеца

Тая не може да познава.

50

...

преди 6 месеца

Следил съм и предсказанията за политиката в България и никога не е познавала.

49

анонимен

преди 6 месеца

Гледай си тенжерите,нищо НЕ разбираш от Селска Политика,Тези ще Изкарат Цял мандат,Защото има ЛАПНЕ ГОЛЯМО

48

От мен

преди 6 месеца

Значи, прочетох какво предвижда .Нищо гадателско, ясновидско не долавям в изказванията й.Общо приказки, извадени от новините и от програмата на кандидат -кметовете.Единствено каза-предсказа, премиер жена.Ами ,март месец ще има ротация, Мария -Габриел ще е!Леле...имам видение .Аз даже и името назовах.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Чичо Бунга Бунга умре и ся зе да гадай на други.

46

леле леле

преди 6 месеца

ало днеса , да публикувате такова нещо явно много сте закъсали за теми които да публикувате !

45

66666

преди 6 месеца

ХРАНА ЗА БАЛЪЦИТЕ

44

бай Бай

преди 6 месеца

До Анонимен 45Драги изнеси се по селцата и когато ти сеналожи мед. обслужване или нещо по-сериозно ще видиш какво означава града!българските села са изоставени отдавна от 1989г. да си чул някоя партия да им апрограма за развитието на селата ни??

43

бай Бай

преди 6 месеца

явно неси е пила хапчетата

42

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

До 48, ти ще мълчиш, защото нямам нужда от нищоставащи да дават мнение за високоинтелигентни и образовани хора. Стига се излага, защото ясно си пролича, че си необразован и некомпетентен! Уважавай другите за да те уважават и те. За сега само показваш, че си заслужаваш калта, в която живееш! ***!

41

Анонимен

преди 6 месеца

До 46, с един коментар ти казвам, че нищо не разбираш. Първо за да се направи един проект имаш задание И програмистите НЕ МОГАТ ДА ГО променят! Т.е. ако заданието е дошло зле разписано ще е зле изработено. Редно е кога си некомпетентен в дадена област да мълчиш! Както не се бъркаш в работата на ядрен физик, така не се бъркаш в работата на програмистите! Може ли да сте толкова неграмотни и необразовани? Може! Може ли да сте толкова пр0сти? Доказваш, че може!

40

Анонимен

преди 6 месеца

ИИ е следващото голямо нещо и в България има хора, които могат да го развият. Нека кажем, че няма да е продукт, който ще се продава като български, но ще се разработва тук. И го казвам не като измислен ясновидец, а като човек, който участва в тези процеси. Просто в България имаме талантливи хора за тази работа. Същите тези хора не искаме да се тъпчем в големите градове и се изнасяме по селцата :) И другите бръщолевения ги взнае всеки, който чете книги :) Нямаме нужда от ясновидки, а от четящи!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Не я слуша главата.Психясала е.

38

софиянец

преди 6 месеца

Тази прогноза за земеделието съм я казал преди 20 -сет години . Без да се имам за ясновидец. Но игрите от кооперациите наречени арендатори / колхозници/ ми съсипаха земеделието не само моето и на хилядите захванали се млади и стари частници . С вожда им Б.Борисов отнел правото на частниците да ползват индивидуални инвестиционни кредити . За техника

37

ъъъ

преди 6 месеца

Ми той, Берлускони, умря. Денков няма ли бройка за ясновидка в МС, защо да оставяме такъв потенциал по чужбината. А пък ако се съберат двамата с Кирчо, никакъв изкуствен интелект не може да им се опре.

36

Анонимен

преди 6 месеца

единствено съм съгласен, че много хора се ориентират към селата! другото е много спорно

35

Анонимен

преди 6 месеца

Тая прогноза я нправи вскеис повече от две мозъчни гънки. ВЪпроъст бе, дали ще е преди или след кметските.

34

Анонимен

преди 6 месеца

тая все повече заприличва на бостанско плашило от многото операции по лицето

33

Пепи

преди 6 месеца

Чака те пластична интервенция, че нещо много се е объркало при тебе.